No results have been found for your request.
Loading...
Reload

INSOMNIUM

Th 15/03/2018 19:00
Klubi Tapper, Tallinn
28.00
Bad Promotions Estonia esitleb:
INSOMNIUM & TRIBULATION koos samal õhtul.


Soome metalbänd Insomnium alustab oma Euroopa tuuri klubis Tapper. Erikülalisena kaasas Tribulation Rootsist.

Neljapäeval, 15. märtsil alustab oma Euroopa tuuri Soome meloodilise death metali bänd Insomnium. Insomnium on Soome meloodilise death metali üks tuntumaid esindajaid.

Diskograafia:
In the Halls of Awaiting (2002)
Since the Day It All Came Down (2004)
Above the Weeping World (2006)
Across the Dark (2009)
One for Sorrow (2011)
Shadows of the Dying Sun (2014)
Winter's Gate (2016)

Insomnium on:
Niilo Sevänen - vokaal / bass
Ville Friman - kitarr / vokaal
Markus Vanhala - kitarr
Markus Hirvonen - trummid

Tribulation on Rootsi death metali bänd, kes seob enda muusikat ka psühhedeelse roki ning gooti muusikaga.

Diskograafia:
The Horror (2009)
The Formulas of Death (2013)
The Children of the Night (2015)

Tribulation on:
Adam Zaars - kitarr
Jonathan Hultén -kitarr
Johannes Andersson -vokaal, bass
Oscar Leander -trummid

Uksed üritusele avatakse kell 19:00
Üritus on vanusepiiranguta

www.insomnium.net




Video lingid:

Insomnium
https://www.youtube.com/watch?v=vBZ5SLJmfdw
https://www.youtube.com/watch?v=sZmK2ZWBxQc
https://www.youtube.com/watch?v=xdCSJaQjfXw

Tribulation
https://www.youtube.com/watch?v=TNZgqxAxaj4

https://www.youtube.com/watch?v=NgyxzCLEP50
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
INSOMNIUM Th 15/03/2018 19:00 Klubi Tapper, Tallinn 28.00
Price information

To the tickets bought online a service fee of 0.50 € per ticket is applied

Pileti hind 28 €

Uksed kell 19:00
Kestus 5h

Venue
Pärnu mnt 158 G Tallinn Põhja-Eesti Estonia
Promoter
Bad Promotions Estonia OÜ
Vilde tee 98-18 Tallinn Harjumaa
+372 55 237 88
badpromotionsestonia@gmail.com