Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti

Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

L 11.11.2017 21:00
Rock Cafe, Tallinn
10.00
Kosmikud esitlevad peale kuueaastast pausi uut stuudioalbumit „Sügis sanatooriumis“.

03.11. Pärnu, Kultuuriklubi Tempel (uksed kl 22, algus kl 23)
10.11. Tartu, Genialistide klubi (uksed kl 21, algus kl 22), erikülaline Viikate
11.11. Tallinn, Rock Cafe (uksed kl 21, algus kl 22), erikülaline Viikate

Piletid hinnaga 10€ (eelmüük), 15€ (kontserdi päeval)

Albumi esiksingel:
https://soundcloud.com/kosmikud/sugis-sanatooriumis

Kosmikud:
Hainz – laul
Aleksander Vana – kitarr
Kõmmari – bass
Kristo Rajasaare – trummid

Kosmikute diskograafia:

„Ei roosid“ (1999, Inglikala)
„Kuidas tuli pimedus...“ (2003, Inglikala)
„Pulmad ja matused“ (2006, Viska Mulda)
„Ainus, mis jääb, on BEAT“ (2008, Viska Mulda)
„Öö ei lase magada“ (2011, Viska Mulda)
„Sügis sanatooriumis“ (2017, Viska Mulda)

www.kosmikud.ee

www.facebook.com/kosmikud
www.twitter.com/kosmikud
www.soundcloud.com/kosmikud
Näita rohkemNäita vähem
Sündmus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus L 11.11.2017 21:00 Rock Cafe, Tallinn 10.00
Hinnainfo

Internetipoest ostes lisandub kuvatud pileti maksumusele internetipoe teenustasu 0.50 € pileti kohta

Pilet 10€
Ürituse toimumise päeval 15€

Sissepääs alates 21:00
Vanusepiirang 18+

Toimumiskoht
Tartu mnt 80D Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Sündmuse korraldaja
Gilgamets OÜ
Kesk-Ameerika 7-10 Tallinn 10122 Harjumaa
+372 5013724
kristo@kosmikud.ee