No results have been found for your request.
Loading...
Reload

Kosmikud 20

Fr 15/11/2019 21:00
Kultuurihall, Järvakandi

Kosmikud tähistavad 20. sünnipäeva Eesti tuuriga

 20 aastat tagasi sündis Järvakandis ansambel Kosmikud, asutajaliikmeteks Taavi Pedriks, Kõmmari, Aleksander Vana ja Kristo Rajasaare. Kahe esimese asemel on tänaseks bändis laulja Hainz ja basskitarrist Rainer Rob Sirel.

20 aasta sisse on mahtunud kuus stuudioalbumit ning kaas- ja koostööd paljude erinevate muusikutega: Rein Rannap, Peeter Volkonski, Üllar Jörberg, Kauko Röyhkä, Toomas Vana, Genka, Onu Bella, Joel Steinfeldt, ansamblid Propeller, No-Big-Silence, Laine, Viikate jt.

Et vananemist vääriliselt tähistada, läheb ansambel kaheksast kontserdist koosnevale Eesti tuurile, mis algab Tallinnas Ülemiste linnakusse kolinud ja seal vastavatud uues Rock Cafes ning viib läbi Sindi, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Tõrva, Järvakandi ja Tartu. Kosmikutega liituvad laval pikaaegsed kolleegid, Muusik-Seifi raudvarad Mati Vaarmann ja Elmu Värk. Ei puudu ka üllatused.

Kosmikud 20 tuuri piletid on eelmüügis alates tänasest Piletilevis. Uksed avatakse kõikjal kell 21, kontserdi algus kell 22.

11.10 Rock Café, Tallinn (Uus aadress! Keevise 6)
12.10 Sindi Seltsimaja, festival Sindi Rock 50 (piletid kohapealt)

01.11 Tempel, Pärnu
02.11 Buena Vista Sofa Club, Rakvere

08.11 Pööning, Viljandi

09.11 Pubi Juudas, Tõrva

15.11 Kultuurihall, Järvakandi

16.11 Genialistide klubi, Tartu
 

Piletid eelmüügist 13€, kontserdipäeval 15€.


Kosmikute diskograafia:

“Ei roosid” (1999, Kaljukotkas)
“Kuidas tuli pimedus” (2003, Kaljukotkas)
“Pulmad ja matused” (2006, Viska Mulda)
“Ainus, mis jääb, on BEAT” (2008, Viska Mulda)
“Öö ei lase magada” (2011, Viska Mulda)
“Sügis sanatooriumis” (2017, VIska mulda)

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
Kosmikud 20 Fr 15/11/2019 21:00 Kultuurihall, Järvakandi 13.50
Price information
Pileti hind 13 €
Toimumise päeval 15 €
 
Vanusepiirang 18+
 
Uksed avatakse kell 21:00, algus kell 22:00
 
Venue
Järvakandi kultuurihall
1. Mai 1 Järvakandi Estonia
Promoter
Kultuurirakenduste Ühing
Kesk-Ameerika 7-10 Tallinn 10122 Harjumaa
5013724
info@kosmikud.ee
Reg. no: 80346824
Other dates Same promoter Same venue
Buy ticket Kosmikud 20 PopularPopularKosmikud 20 Kultuuriklubi Tempel, Pärnu, Estonia 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Buy ticket Kosmikud 20 PopularPopularKosmikud 20 Buena Vista Sofa Club, Rakvere, Estonia 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Buy ticket Kosmikud 20 PopularPopularKosmikud 20 Pööning, Viljandi, Estonia 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Buy ticket Kosmikud 20 PopularPopularKosmikud 20 Pubi Juudas, Tõrva, Estonia 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Buy ticket Kosmikud 20 PopularPopularKosmikud 20 Tartu Genialistide Klubi, Estonia 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!