logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Digitiva - Multimeedia kunstikeskus / Näitus ''Monet2Klimt'' / Näitus ''Abstraktse kunsti maailm''

L 1.4.2023 12:00 - T 31.12.2024 19:00
8.50 - 13.50
Näita kirjeldustPeida kirjeldus

Tehniliste probleemide tõttu on näitus ajutiselt suletud. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast. Kõik varem ostetud piletid kehtivad ja neid saab kasutada pärast näituse avamist.
Loodame, et kahe nädala jooksul suudame probleemi lahendada ja jätkata piletimüüki.

Digitiva - Multimeedia kunstikeskus on avatud iga päev individuaalseks ja grupi külastuseks. Külastajad saavad hinnata kaasaegseid heli ja visuaal efekte koos kuulsate muusika – ja maalikunsti teostega. Meie näitustel “Monet2Klimt” ja “Abstraktse kunsti maailm” on üle 250 kunstiteose, mis asuvad enam kui 100 muuseumis üle maailma. Meie eesmärk on murda distants ja tuua kunst igale inimesele lähemale.
 
Näitus “Monet2Klimt”:
“Monet2Klimt” koosneb enam kui 136 hoolikalt valitud Claude Monet’, Vincent van Gogh’i ja Gustav Klimt’i põhiteosest.
Kõik projitseeritud pildid annavad edasi originaalmaalide tõelist värvitekstuuri ja mustreid, võimaldades pealtvaatajatel näha maali õhemaid detaile. Samuti annab inimestele eelise näha paljusid maale, mis on erakogudes ja mida pole kunagi avalikult eksponeeritud. Näituse üks tsükkel kestab 45 minutit.
 
Näitus “Abstraktse kunsti maailm”:
Pärast näituse “Monet2Klimt” suurt edu on Digitiva loonud multimeedianäituse “Abstraktse kunsti maailm”, mida on nüüd võimalik näha meie Tallinna galeriis. Ka uue näituse teosed on pärit samast ajastust kui “Monet2Klimt” ning seekord on võimalik avastada, milliseid paralleele leidub erinevate kunstistiilide vahel võttes ette teekonna Hilma af Klint’i, Vassili Kandinsky’ ja Kazimir Malevitš’i suurepäraste teostega.
Nende kunstnike võime mõelda väljaspool oma ajastu piire hämmastab ja köidab meid siiani ning on toonud meieni ühe müstiliselt võluva kunstisuuna – abstraktsionismi. Näituse üks tsükkel kestab 35 minutit
 
Sellist laadi näitus on innovaatiline ning pakub suurt huvi kõigile, olenematu vanusest ja huvidest ning suudab hurmata ning armuma maalikunsti ning kunstinäitustesse.
Multimeedia kunstikeskus Digitiva asub aadressil Pärnu mnt 22, Tallinnas, 3 minuti jalutuskäigu kaugusel Vabaduse Väljakult.
 
Oleme avatud iga päev 12:00 - 19:00. Enne multimeedia kunstikeskuse külastust palume teid tutvuda meie ajakavaga: https://digitiva.space/?lang=et

Üritused

Üritusi ei leitud
Üritus on peatatud Multimeedia kunstinäitus ''Abstraktse kunsti maailm'' PeatatudPeatatudMultimeedia kunstinäitus ''Abstraktse kunsti maailm'' - Multimeedia kunstikeskus Digitiva
Üritus on peatatud Multimeedia kunstinäitus ''Monet2Klimt'' PeatatudPeatatudMultimeedia kunstinäitus ''Monet2Klimt'' - Multimeedia kunstikeskus Digitiva
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti