logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Anixeon 4.0

L 13.7.2024 11:00 - P 14.7.2024 19:00
18.50 - 52.50
Näita kirjeldustPeida kirjeldus
Lugupeetud Anixeon animefestivali osalejad,

Loodame, et teil kõigil on kõik korras. Kirjutame teile tähtsa teatega seoses meie tuleva animefestivaliga, mis pidi toimuma 13.-14. juulil 2024. aastal Alexelas.

Kahjuks peame teile teatama väga kurba uudist. Ebastabiilse majandusliku olukorra tõttu, millega me praegu silmitsi seisame, oleme sunnitud langetama keerulise otsuse festival ära jätta.

See otsus ei olnud meie jaoks lihtne ja me saame täielikult aru pettumusest, mida see võib tekitada. Me jagame teie kirge anime ja meie anime kogukonna vastu ning oleksime sama õnnelikud kui teie, kui festival oleks sel aastal toimunud.

PDF-piletitele tehakse tagasiost automaatselt ning raha kantakse piletiostja arveldusarvele veebruari lõpuks.

Müügipunktidest ostetud piletitele tehakse tagasiost, kui kirjutate meilile tagasiost@piletilevi.ee, kirja sisus tuleb märkida pileti ID number ja rekvisiidid, kuhu soovite saada raha tagastust. Piletiraha tagastatakse veebruari lõpuks.


Me hindame väga teie toetust ja mõistmist selles keerulises olukorras. Loodame, et olukord tulevikus paraneb ja suudame ikkagi korraldada meie Anixeon'i.

Täname teid kirgliku osalemise ja toetuse eest. Loodame teid uuesti näha, kui olukord võimaldab meil taas sündmuse korraldamisega tegeleda.



Üritused

Üritusi ei leitud
Üritus on peatatud Anixeon 4.0 / Kahe päeva pilet PeatatudPeatatudAnixeon 4.0 / Kahe päeva pilet - Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Üritus on peatatud Anixeon 4.0 / Ühe päeva pilet PeatatudPeatatudAnixeon 4.0 / Ühe päeva pilet - Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti