Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti

Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

R 16.3.2018 22:00 - L 17.3.2018 23:59
10.00
Näita kirjeldustPeida kirjeldus
Kosmikud esitlevad peale kuueaastast pausi uut stuudioalbumit „Sügis sanatooriumis“.

16.03. Viljandi, Rockiklubi Tehas (uksed kl 22, algus kl 23)
17.03. Jüri, Rae Kultuurikeskus (uksed kl 21, algus kl 22)

Kaastegevad Mati Vaarmann ja Elmu Värk (Muusik Seif)

Piletid hinnaga 10€ (eelmüük), 15€ (kontserdi päeval)

Albumi esiksingel:
https://soundcloud.com/kosmikud/sugis-sanatooriumis

Kosmikud:
Hainz – laul
Aleksander Vana – kitarr
Kõmmari – bass
Kristo Rajasaare – trummid

Kosmikute diskograafia:

„Ei roosid“ (1999, Inglikala)
„Kuidas tuli pimedus...“ (2003, Inglikala)
„Pulmad ja matused“ (2006, Viska Mulda)
„Ainus, mis jääb, on BEAT“ (2008, Viska Mulda)
„Öö ei lase magada“ (2011, Viska Mulda)
„Sügis sanatooriumis“ (2017, Viska Mulda)

www.kosmikud.ee
www.facebook.com/kosmikud
www.twitter.com/kosmikud
www.soundcloud.com/kosmikud
Sündmused