Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti

SOULFLY (USA)

T 17.7.2018 19:00
Klubi Tapper, Tallinn
17. juulil jõuab Eestisse taas legendaarne Soulfly! Sepultura ridadest võrsunud Max Cavalera tuleb oma bändiga klubisse Tapper esitama nii vanu häid hitte kui parimaid palasid mõned aastad tagasi ilmunud kümnendalt kauamängivalt "Archangel".

Max Cavalera hetkega ära tuntav kurguvokaal ja shamanistlike mõjutustega riffikiri on andnud Soulfly fännidele energiat juba üle paarikümne aasta ning pakkunud äratundmisrõõmu ka kõigile vanadele Sepultura fännidele.
Ja vähe on neid livesid, kus ei saa lõpuks kõlama ka igihaljad "Roots Bloody Roots" ning "Refuse/Resist".

Piletid Soulfly kontserdile tulevad müüki esmaspäeval, 4. juunil kõigis Piletilevi müügipunktides ja Circle K teenindusjaamades; soodsamad fännipassid Tallinnas klubis Woodstock ja Tartus ning Pärnus kaupluses Muusik. Klubi uksed avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta!

Vaata videot nimiloole "Archangel" siit:
https://www.youtube.com/watch?v=0WMMdgttj_0

Soulfly on:

Max Cavalera – vokaal, kitarr
Marc Rizzo – kitarr
Zyon Cavalera – trummid
Mike Leon – bass

Diskograafia:

Soulfly (1998)
Primitive (2000)
3 (2002)
Prophecy (2004)
Dark Ages (2005)
Conquer (2008)
Omen (2010)
Enslaved (2012)
Savages (2013)
Archangel (2015)
Näita rohkemNäita vähem
Sündmus Kuupäev / Kell Toimumiskoht  
SOULFLY (USA) T 17.7.2018 19:00 Klubi Tapper, Tallinn
Hinnainfo
Kuni 30.06 (k.a.):
Pilet 27 €

Alates 01.07 (k.a.):
Pilet 30 €

Sissepääs alates 19.00
Üritus on vanusepiiranguta

Toimumiskoht
Pärnu mnt 158 G Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Sündmuse korraldaja
Kärakapanda OÜ
Valguse 17c Tallinn 11618 Harjumaa
52 10 847
kaido.haavandi@mail.ee