logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Opera Stars Gala: The Voices of New Year

Näita kirjeldustPeida kirjeldus
Opera Stars Gala
The Voices of New Year
 
See pidulik galakontsert on eriliseks sündmuseks nõudlikule publikule. Rahvusvaheline solistide koosseis, rahvusvaheliste konkursside laureaadid ja Euroopa juhtivate ooperimajade residendid toovad lavale tõelise ooperihiilguse. Sümfooniaorkester lisab solistide kõlale veelgi värvi.
 
Noor bariton Gagik Vardanyan pole veel 30-aastane, kuid teeb enesekindlalt karjääri mitte ainult kodumaal Armeenias, vaid ka Euroopas. Mitu hooaega oli ta Hannoveri Staatsoperi noorteprogrammi solist. Laulja repertuaaris on rollid Verdi ja Puccini, Tšaikovski ja isegi Wagneri ooperites. Eriti hästi oskab ta Rossini ja Donizetti virtuoosseid aariaid. 2023. aasta aprillis osales Gagik kogu maailmast valitud 12 noore laulja hulgas suurejoonelises projektis Opera for Peace, mille raames ta esines kontserdil Pariisis Eiffeli tornis – koos selliste legendidega nagu sopran Sumi Jo ja dirigent Kamal Khan.
Ameerika tenor Eric Fennell on Eesti avalikkusele juba tuttav. Mõni aasta tagasi esines ta Estonia teatri laval. Tema turnee geograafia hõlmab viit kontinenti - laulja esines Berliinis ja New Yorgis, Buenos Aireses, Tokyos ja Kairos, tema repertuaari kuuluvad kõik teadaolevad tenoripartiid. Huvitav on see, et lisaks ooperilaulmisele on Eric lapsepõlvest saati hokit mänginud. Noorena mängis ta isegi Philadelphia Jr. Flyers meeskonnas.
 
Mainekate rahvusvaheliste ooperikonkursside finalist, metsosopran Lilia Istratii esineb Bukaresti Rahvusooperis ja Luksemburgi Filharmoonias, osaleb Euroopa muusikafestivalidel ning valdab maailma ooperirepertuaari raskemaid osi.
 
Ja lõpetuseks meie õhtu primadonna – võluv Katarzyna Mackiewicz – mitte ainult ooperi, vaid ka opereti tunnustatud staar: unustamatud Silva ja Maritsa, Hanna Glavari ja Rosalinde, Odette Bayaderest ja Theodora Mister X-ist. Aga ka Violetta, Lucia, Julia, Margarita, Pamina, Eurydice... Katarzyna on Poola muusikakultuuri saadik ja tõeliselt globaalse karjääriga laulja.
 
Kontserdi kavas on palju kuulsaid hitte ooperitest ja operettidest, nagu Carmen, Faust, La Traviata, Sevilla habemeajaja, Hoffmanni lood, Silva, Lõbus lesk, Viini veri, Nahkhiir ja Juudit. Need teosed suudavad luua pidulikku meeleolu ning hämmastada publikut oma ilu ja esitusmeisterlikkusega, sukeldudes ooperimaailma.

Üritused

Üritusi ei leitud
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti