logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Brazilian Carnival Show

Näita kirjeldustPeida kirjeldus

Talv Lõuna-Ameerikas on karnevaliaeg, nii et mis võiks olla põnevam kui värviline ja tuline brasiillaste karneval keset talve. Jah, tõepoolest, kõigi armastajate päeval - 14. veebruaril Alexela kontserdimajas ja 8. märtsi õhtul Vanemuise kontserdimajas külastab Eestit see ainulaadne show kümnete muusikute, tantsijate ja trummaritega koos uhke brasiillaste karnevaliga!

Brasiillaste karnevalietendus on segu kultuuridest, helidest, värvidest ja rütmidest. Kõigi ladinaameerika pidude megahitt „Lambada“ ansambli  „Kaoma“ esituses, popansambli „Black Eyed Peas“ kassahitt „Mas que nada“, juba 1940. aastal Carmen Miranda esitatud ja kõigi aegade hitiks kujunenud „Mamãe eu quero“', samuti muusika populaarsest Disney multifilmist „Real in Rio“ teema on vaid mõned heliteosed, mis puhuvad külastajate meeled lõkkele. Muusikakollektiivi juht ja vokalist Rodrigo Manfrinatti, Rafael Nascimentoi ja teised Lõuna-Ameerika mandri muusikud on ühinenud ainulaadseks projektiks, mille eesmärk on näidata oma riikide kultuuride ja traditsioonide mitmekesisust, rikkust, hiilgust ja emotsionaalset energiat.

Teised selle ainulaadse Brasiilia karnevali osalejad on hämmastav sambakooli löökpillide grupp, mis koosneb mitmekümnest trummarist, kes mängivad autentsetel Brasiilia trummidel Afro-Brasiilia rütme, nagu samba, samba-reggae, maracatu, samba-funk, candomble ja muud. Perkussionistide tiim oma valju, mahuka kõla ja sünkroniseeritud liigutuste abil toob meile Brasiilia favelade õhustiku ja rõõmu just siinsamas Eestis, laadides publiku emotsionaalseid "akusid".

Ja muidugi, mis on brasiillaste karneval ilma uhkelt riietatud ja tulihingeliste Brasiilia tantsijateta, keda juhivad vapustav Vanessa Rufino, Mailevis Orteg ja tuline Roca Broski. Võimas koreograafia koos majesteetlike kostüümidega annab graatsilisuse ja autentsuse kogu etendusele.

Rahvusvahelise kontsertetenduse meeskond lubab välja võluda tõelise pidupäeva kuulsa Rio de Janeiro karnevali vaimus. Näha nende esinemist on nagu reis Brasiilia karnevalile.

Üritused

Üritusi ei leitud
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti