Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti

Kosmikud 20

R 15.11.2019 21:00
Kultuurihall, Järvakandi

Kosmikud tähistavad 20. sünnipäeva Eesti tuuriga

 20 aastat tagasi sündis Järvakandis ansambel Kosmikud, asutajaliikmeteks Taavi Pedriks, Kõmmari, Aleksander Vana ja Kristo Rajasaare. Kahe esimese asemel on tänaseks bändis laulja Hainz ja basskitarrist Rainer Rob Sirel.

20 aasta sisse on mahtunud kuus stuudioalbumit ning kaas- ja koostööd paljude erinevate muusikutega: Rein Rannap, Peeter Volkonski, Üllar Jörberg, Kauko Röyhkä, Toomas Vana, Genka, Onu Bella, Joel Steinfeldt, ansamblid Propeller, No-Big-Silence, Laine, Viikate jt.

Et vananemist vääriliselt tähistada, läheb ansambel kaheksast kontserdist koosnevale Eesti tuurile, mis algab Tallinnas Ülemiste linnakusse kolinud ja seal vastavatud uues Rock Cafes ning viib läbi Sindi, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Tõrva, Järvakandi ja Tartu. Kosmikutega liituvad laval pikaaegsed kolleegid, Muusik-Seifi raudvarad Mati Vaarmann ja Elmu Värk. Ei puudu ka üllatused.

Kosmikud 20 tuuri piletid on eelmüügis alates tänasest Piletilevis. Uksed avatakse kõikjal kell 21, kontserdi algus kell 22.

11.10 Rock Café, Tallinn (Uus aadress! Keevise 6)
12.10 Sindi Seltsimaja, festival Sindi Rock 50 (piletid kohapealt)

01.11 Tempel, Pärnu
02.11 Buena Vista Sofa Club, Rakvere

08.11 Pööning, Viljandi

09.11 Pubi Juudas, Tõrva

15.11 Kultuurihall, Järvakandi

16.11 Genialistide klubi, Tartu
 

Piletid eelmüügist 13€, kontserdipäeval 15€.


Kosmikute diskograafia:

“Ei roosid” (1999, Kaljukotkas)
“Kuidas tuli pimedus” (2003, Kaljukotkas)
“Pulmad ja matused” (2006, Viska Mulda)
“Ainus, mis jääb, on BEAT” (2008, Viska Mulda)
“Öö ei lase magada” (2011, Viska Mulda)
“Sügis sanatooriumis” (2017, VIska mulda)

Näita rohkemNäita vähem
Sündmus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Kosmikud 20 R 15.11.2019 21:00 Kultuurihall, Järvakandi 13.50
Hinnainfo
Pileti hind 13 €
Toimumise päeval 15 €
 
Vanusepiirang 18+
 
Uksed avatakse kell 21:00, algus kell 22:00
 
Toimumiskoht
Järvakandi kultuurihall
1. Mai 1 Järvakandi Eesti
Sündmuse korraldaja
Kultuurirakenduste Ühing
Kesk-Ameerika 7-10 Tallinn 10122 Harjumaa
5013724
info@kosmikud.ee
reg.nr: 80346824
Teised kuupäevad Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Kosmikud 20 Kosmikud 20 Kultuuriklubi Tempel, Pärnu, Eesti 13.50
Mis toimub Sinu lähedal? Vaata kaarti ja uuri välja!
Osta pilet Kosmikud 20 Kosmikud 20 Buena Vista Sofa Club, Rakvere, Eesti 13.50
Mis toimub Sinu lähedal? Vaata kaarti ja uuri välja!
Osta pilet Kosmikud 20 Kosmikud 20 Pööning, Viljandi, Eesti 13.50
Mis toimub Sinu lähedal? Vaata kaarti ja uuri välja!
Osta pilet Kosmikud 20 Kosmikud 20 Pubi Juudas, Tõrva, Eesti 13.50
Mis toimub Sinu lähedal? Vaata kaarti ja uuri välja!
Osta pilet Kosmikud 20 Kosmikud 20 Tartu Genialistide Klubi, Eesti 13.50
Mis toimub Sinu lähedal? Vaata kaarti ja uuri välja!