logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Moderat Live - Tallinn

Su 29.10.2023 20:00
Noblessneri Valukoda, Tallinn
Hea klient!
 
Saksa elektroonilise muusika grupi Moderat esinemine Tallinnas jääb tõsiste logistiliste probleemide tõttu ära.
 
Meiepoolsed siirad vabandused, kuid Moderat ei saanud logistikat koordineerida ja Tallinnas toimuvaks kontserdiks uut kuupäeva pakkuda. Moderat pidi esinema 29. oktoobril Noblessneri Valukojas.
 
Tallinnas toimuv kontsert pidi olema Euroopa turnee viimane peatus. Moderat tühistas kogu Euroopa turnee jooksul vaid selle ühe kontserdi.
 
Kõik Tallinnas toimuvale kontserdile ostetud piletid kehtivad 27. oktoobri Riia kontserdile.
 
Te ei pea midagi tegema ega midagi muutma - piisab, kui kaasas on kehtiv Tallinna kontserdi pilet. Sellega pääsete sisse Moderati kontserdile Riias.
 
Juhul kui teile ei sobi külastada 27. oktoobri Riia kontserti, tagastatakse teile raha.
 
E-Piletite tagastamine toimub automaatselt ja seda tehakse hiljemalt 10. novembril.
 
Müügipunktist ostetud piletid saab tagastada alates 01.11.2023 kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Circle K teenindusjaamad ja Viru Keskuse müügipunkt.
 
"8 Days A Week" vabandab ebamugavuste pärast ja loodab siiralt, et kõik fännid Eestis külastavad Riia kontserti.
 

 
Coachella ja Glastonbury pealavadel tuhandeid hullutanud elektroonilise muusika supergrupp MODERAT esineb sügisel Tallinnas
8 Days A Week agentuuril on suur rõõm taaskord teavitada suurepärasest uudisest! Maailma suurimate festivalide nagu Coachella, Roskilde, Glastonbury ja Primavera pealavadel kümneid tuhandeid hullutanud elektroonilise muusika supergrupp MODERAT toob sügisel oma live-show Tallinnasse – 29. oktoobril annavad nad kontserdi Noblessneri valukojas.
 
Piletid tulevad müügile 14. märtsil kell 10:00 Piletilevi keskkonnas, kuid nagu meie kontsertide puhul juba tavaks saanud - kõikidel superfännidel on võimalik piletid endale soetada juba varem – 10. märtsist (10:00) kuni 14. märtsi hommikuni toimub piletite eelmüük, mille koodi saab hankida endale 8 Days A Week Facebooki lehe (www.8dw.lt) sõnumitesse kirjutades.
 
Moderat on Berliinist alguse saanud Saksa elektroonilise muusika supergrupp, mille liikmeteks on Sascha Ring (ühtlasi teatud kui Apparat) ning Gernot Bronesert ja Sebastian Szary (ehk Modeselektor).
Tänaseks neli albumit avaldanud kollektiivi on korduvalt valitud maailma üheks parimaks live-artistiks.
Moderatile pani aluse 2003. aasta EP ”Auf Kosten der Gesundheit”, kuid seejärel vajasid nad tervelt kuute aastat jõudmaks omanimelise debüütalbumini.

Võib-olla peitub nende koostöö saladus tõsiasjas, et nad pole kunagi isegi püüdnud üksteisele lähedaseks saada - kui Modeselektori bassid mürisevad keldris, siis Apparati tundlikud ja peened meloodiad helisevad räästa all. Modeselektor on taiese raamiks ning kingib värvid, Apparat aga maalib loo, mida kollektiiv soovib edasi anda.

2022. aastal ilmavalgust näinud viimane album MORE D4TA maadleb eraldatuse ja teabe ülekülluse probleemidega. Album on juurdunud koostööst, kuid enne uuesti kirjutama asumist, veetsid nad rohkelt aega koos, et üksteisega muusikaliselt ”taastutvuda”, lubades endale pikaajalist katsetamist ja viimistledes ideid aeglaselt - nad sukeldusid nii modulaarsesse kompositsiooni kui ka helilistesse veidrustesse.

The Line of Best Fit kirjutas: MORE D4TA on nagu iga Moderati album enne seda – sisaldab endas nii lahkumist kui ka naasmist; tuttav, kuid samavõrra põnev. See on enesekindel, väljakutseid pakkuv ja julge ning kriitiliselt võttes pole kuueaastane eemalolek Moderati otsekohesust nüristanud.

Kontsertagentuur 8 Days A Week korraldas eelmisel aastal Tallinnas nii Michael Kiwanuka, JUNGLE kui ka The Kings of Convenience`i kontserdid. Tänavu on tulemas Tallinnas RY X, Fever Ray ja Louis Tomlinsoni kontserdid ning meie naabrite juures Siguldas – James Bay, Phoenix ja M83. Hoia ennast meie tegevustega kursis Facebookis www.8dw.lt!
Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka  
Moderat Live - Tallinn Su 29.10.2023 20:00 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Tapahtuma Moderat Live - Tallinn
Päivä / Aika Su 29.10.2023 20:00
Tapahtumapaikka Noblessneri Valukoda, Tallinn
Hintatiedot
Piletid tulevad müügile 14. märtsil kell 10:00 Piletilevi keskkonnas, kuid nagu meie kontsertide puhul juba tavaks saanud - kõikidel superfännidel on võimalik piletid endale soetada juba varem – 10. märtsist (10:00) kuni 14. märtsi hommikuni toimub piletite eelmüük, mille koodi saab hankida endale 8 Days A Week Facebooki lehe (www.8dw.lt) sõnumitesse kirjutades
Avaliku müügi algus 14.03 kell 10:00
 
Seisukoht alates 55 €

19:00 uksed
20:00 kontsertprogrammi algus

Vanusepiirangut ei ole
Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud
Lastele vanuses kuni 6a (k.a) sissepääs tasuta koos piletit omava täiskasvanud saatjaga
Alaealised pääsevad sisse vaid koos täiskasvanud saatjaga
Tapahtumapaikka
Noblessneri Valukoda, Tallinn
Peetri 10 Tallinn Põhja-Eesti Viro
Tapahtuman järjestäjä
8 Days A Week Agency, UAB
AltSpace building, Islandijos str. 6 Vilnius 1117 Vilnius
povilas@8dw.lt
Reg No: 65555553
Tapahtuma Moderat Live - Tallinn
Päivä / Aika Su 29.10.2023 20:00
Tapahtumapaikka Noblessneri Valukoda, Tallinn
Samalta järjestäjältä Samassa paikassa
Osta lippu Jungle - European Tour 2024 Jungle - European Tour 2024 Haapsalu Piiskopilinnus
Osta lippu Two Feet - Tallinn - European Tour 2024 Two Feet - Tallinn - European Tour 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Osta lippu Jessie Ware - Haapsalu Jessie Ware - Haapsalu Haapsalu Piiskopilinnus
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen