Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen

Kosmikud 20

La 2.11.2019 21:00
Buena Vista Sofa Club, Rakvere
13.50

Kosmikud tähistavad 20. sünnipäeva Eesti tuuriga

 20 aastat tagasi sündis Järvakandis ansambel Kosmikud, asutajaliikmeteks Taavi Pedriks, Kõmmari, Aleksander Vana ja Kristo Rajasaare. Kahe esimese asemel on tänaseks bändis laulja Hainz ja basskitarrist Rainer Rob Sirel.

20 aasta sisse on mahtunud kuus stuudioalbumit ning kaas- ja koostööd paljude erinevate muusikutega: Rein Rannap, Peeter Volkonski, Üllar Jörberg, Kauko Röyhkä, Toomas Vana, Genka, Onu Bella, Joel Steinfeldt, ansamblid Propeller, No-Big-Silence, Laine, Viikate jt.

Et vananemist vääriliselt tähistada, läheb ansambel kaheksast kontserdist koosnevale Eesti tuurile, mis algab Tallinnas Ülemiste linnakusse kolinud ja seal vastavatud uues Rock Cafes ning viib läbi Sindi, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Tõrva, Järvakandi ja Tartu. Kosmikutega liituvad laval pikaaegsed kolleegid, Muusik-Seifi raudvarad Mati Vaarmann ja Elmu Värk. Ei puudu ka üllatused.

Kosmikud 20 tuuri piletid on eelmüügis alates tänasest Piletilevis. Uksed avatakse kõikjal kell 21, kontserdi algus kell 22.

11.10 Rock Café, Tallinn (Uus aadress! Keevise 6)
12.10 Sindi Seltsimaja, festival Sindi Rock 50 (piletid kohapealt)

01.11 Tempel, Pärnu
02.11 Buena Vista Sofa Club, Rakvere

08.11 Pööning, Viljandi

09.11 Pubi Juudas, Tõrva

15.11 Kultuurihall, Järvakandi

16.11 Genialistide klubi, Tartu
 

Piletid eelmüügist 13€, kontserdipäeval 15€.


Kosmikute diskograafia:

“Ei roosid” (1999, Kaljukotkas)
“Kuidas tuli pimedus” (2003, Kaljukotkas)
“Pulmad ja matused” (2006, Viska Mulda)
“Ainus, mis jääb, on BEAT” (2008, Viska Mulda)
“Öö ei lase magada” (2011, Viska Mulda)
“Sügis sanatooriumis” (2017, VIska mulda)

Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka Hinta  
Kosmikud 20 La 2.11.2019 21:00 Buena Vista Sofa Club, Rakvere 13.50
Hintatiedot
Pileti hind 13 €
Toimumise päeval 15 €
 
Vanusepiirang 18+
 
Uksed avatakse kell 21:00, algus kell 22:00
 
Tapahtumapaikka
Buena Vista Sofa Club, Rakvere
Tartu 61 Rakvere Viro
Tapahtuman järjestäjä
Kultuurirakenduste Ühing
Kesk-Ameerika 7-10 Tallinn 10122 Harjumaa
5013724
info@kosmikud.ee
Reg No: 80346824
Muut päivät Samalta järjestäjältä Samassa paikassa
Osta lippu Kosmikud 20 SuosittuSuosittuKosmikud 20 Kultuuriklubi Tempel, Pärnu, Viro 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Osta lippu Kosmikud 20 SuosittuSuosittuKosmikud 20 Pööning, Viljandi, Viro 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Osta lippu Kosmikud 20 SuosittuSuosittuKosmikud 20 Pubi Juudas, Tõrva, Viro 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Osta lippu Kosmikud 20 SuosittuSuosittuKosmikud 20 Kultuurihall, Järvakandi, Viro 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!
Osta lippu Kosmikud 20 SuosittuSuosittuKosmikud 20 Tartu Genialistide Klubi, Viro 13.50
What's happening near you? Look at the map and find out!