logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Lood/ Tartu Uus Teater

Ke 21.12.2022 19:30 - To 22.12.2022 23:59
Näytä tapahtumatiedotPeitä tapahtumatiedot
Renate Keerdi autorilavastus LOOD.
Lavastus, mis ärgitab oma sisemist looma valla päästma ja ta metsikusse toanurka gastrollile saatma. Aga mitte ainult. Renate Keerdi loomingu keskmeks on alati olnud inimene ja elu oma absurdsuses. Ootamatud teisenemised ja metamorfoosid elu peegeldustena on tema loomingulise käekirja lahutamatu pärisosa. Nii ka seekord. Kõik on võimalik. 

Laval on TUTi värske trupp, kus mängivad teatriga liitunud noored näitlejad Elise Metsanurk või Ilo-Ann Saarepera, Ekke Hekles, Martin Kork, Andreas Aadel ja külalisena Jan Ehrenberg.

Renate Keerdi lavastusi on iseloomustatud kui elujaatavaid, mängulisi ja metafüüsilisi, ühiskondlike nähtuste ja protsesside tundlikku ja vaimukat kajastamist isikupärases kunstnikukeeles. Tema lavastusi on esitatud paljudel teatri- ja kaasaegse tantsu festivalidel nii Euroopas, Skandinaavias kui Aasias. 2012. aastal asutas ta oma füüsilise teatri trupi Kompanii Nii. Keerdi lavastus “PURE MIND” pälvis rahvusvahelisel teatrifestivalil Minskis festivali Grand Prix ning osales 2017. aastal mainekal Tšehhovi nimelisel teatrifestivalil Moskvas. 2018. aastal pälvis Renate Eesti Kultuurkapitali näitekunsti valdkonna peapreemia. Lavastuste TAHE ja VAIMUKUSKUSS eest pärjati teda Eesti teatri aastaauhinnad 2018 etenduskunstide ühisauhinna laureaadi tiitliga.
 

Autor, lavastaja, kunstnik

RENATE KEERD
 

Laval

ELISE METSANURK või ILO-ANN SAAREPERA
ANDREAS AADEL
EKKE HEKLES
MARTIN KORK
JAN EHRENBERG
 

Tapahtumat

Tapahtumia ei löytynyt
Palautus Lood/ Tartu Uus Teater PalautusPalautusLood/ Tartu Uus Teater Kanuti Gildi SAAL / Tallinn, Pikk 20
Palautus Lood/ Tartu Uus Teater PalautusPalautusLood/ Tartu Uus Teater Kanuti Gildi SAAL / Tallinn, Pikk 20
Loading...
Lataa uudelleen
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen