logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Võrsed

Ke 8.5.2024 19:00
24.00 - 30.00
Näytä tapahtumatiedotPeitä tapahtumatiedot
Võrsed
Draama

Autor Katariina Libe
Lavastaja ja muusikaline kujundaja Tiit Palu
Kunstnik Eugen Tamberg
Valguskunstnik Kärt Karro (
Tartu Uus Teater)

Osades Ragne Pekarev, Kärt Kull, Veiko Porkanen, Robert Annus, Jaanus Tepomees, Katrin Pärn, Merle Jääger


Terav ja tundlik sisselõige kaasaegse linliku elulaadi varjatumatele aladele. Noorepoolne edukas naine, arhitektuuribüroo juht, on jõudnud oma elus nii töisesse kui eraelulisse kriisi. Peategelase valulikke eneseotsinguid peegeldatakse õige mitme paarisuhte kaudu, mis moodsale maailmale tunnuslikult hõlmavad ka seksuaalseid ja rahvuslikke vähemusgruppe.

Klassikalise realistliku lavateose keskmes on küsimustering, mis seostub lapse ilmumisega perekonnapildile. Valusa probleemina tõstatub lastetuse teema, mille taga võib olla inimeste vabatahtlik otsus, orienteeritus karjäärile ja eneseostusele, samas võib see olla ka sundvalik, karm reaalsus, igavesti pakitsema jääv hingehaav.

Näitemäng portreteerib empaatiliselt tänasel hetkel meie ümber toimetavaid inimesi, pakkudes korraga tragikoomilist äratundmist, võimalusi kaasa ekselda sotsiaalsete suhete rägastikus ning igal ajastul nii hädavajalikku hingepidet.

Näidend võitis Eesti Teatri Agentuuri 2021. aasta näidendivõistlusel esimese preemia.

Esietendus 22. oktoobril 2022 Sadamateatris.

8. mail 2024 - viimast korda!
 
Sooduspilet pensionäridele, õpilastele, ISIC- ja ITIC-kaardi omanikele.
Soodustust tõendav dokument peab olema etendusel kaasas.
Pileteid ei osteta tagasi ega vahetata ümber.

 
Head vaatajad
Sadamateater on väga eriline teatrimaja – sageli on etenduse käigus kasutusel terve hoone ning kõik saali sissepääsud, mistõttu etenduse ajal etendusse sekkumata, näitlejaid ning teisi külastajaid segamata saali ei pääse. Et Vanemuise teater peab oma publikust lugu, algavad etendused täpselt piletil näidatud ajal ning hilinenud külastajad kahjuks sel õhtul etendusest osa ei saa. Samuti ei kompenseeri teater hilinemise tõttu kasutamata jäänud pileteid. Soovitame varuda piisavalt aega teatrisse tulekuks, piletikontrolliks ja istekoha leidmiseks ning soovime teile teatrielamust! 
Teater Vanemuine 
 

Tapahtuman verkkosivu: http://www.vanemuine.ee/repertuaar/vorsed/

Tapahtumat

Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen