logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Tuhkatriinu / Cinderella

E 14.10.2024 19:00 - E 25.11.2024 21:00
24.90 - 247.10
Näita kirjeldustPeida kirjeldus
Tuhkatriinu
Ballett kahes vaatuses Sergei Prokofjevi muusikale
Koreograafia Cristiano Principato
 
Solistid ja balletiartistid:
Paris Opera Ballet (Pariis)
Compañía Nacional de Danza (Madrid)
Hollandi Rahvusballett (Amsterdam)
Soome Rahvusballett (Helsingi)
Eesti Rahvusballett (Tallinn)
 
Koreograaf Cristiano Principato ja kunstiprodutsent Sander Sellin (Eesti Balletiagentuur) on loonud ainulaadse kontseptsiooni, mis ühendab nelja Euroopa juhtiva balletitrupi ja Eesti Rahvusballeti tantsijaid. Rahvusvaheline meeskond jagab lava täispikas muinasjutulises balletis, äratades ellu täiesti uue "Tuhkatriinu" lavastuse.
 
Charles Perrault’ muinasjutul põhinev Tuhkatriinust on saanud balletimaailma üks tuntumaid ja armastatumaid teoseid. Lavastus räägib loo noorest tüdrukust nimega Tuhkatriinu, puhtast ja lahkest hingest, kes elab igapäevaste toimetuste lõksus kiusatuna oma kurja kasuema ja kasuõdede poolt. Kuid ühel erilisel päeval viib haldjast ristiema ta kuninglikule ballile, kus ta kohtub printsiga ja nende vahel tekib maagiline side.
 
Tuhkatriinu ballett on tuntud oma ilusa koreograafia, romantiliste ja koomiliste stseenide ning maitsekate kostüümide poolest. Sergei Prokofjevi muusika annab inspireerivalt edasi muinasjutu emotsioone ja õhkkonda, muutes "Tuhkatriinu" unustamatuks etenduseks, mis meelitab publikut ning puudutab südameid oma ilu ja maagiaga.
 
Austusavaldusena kaunile pärandile, mille Petipa meile jättis, on lavastus üles ehitatud klassikalisele koreograafiale, koos kerge neoklassitsistliku vimkaga, mis kuulub koreograaf Cristiano Principato iga lavateose juurde.
 
Armastuse, hoolivuse ja muinasjutuliste muutumiste lugu võlub igas vanuses vaatajaid ning tuletab meelde headuse jõudu meie maailmas – heade inimestega juhtub alati häid asju.

Üritused

Üritusi ei leitud
Osta pilet Tuhkatriinu / Cinderella PopulaarnePopulaarneTuhkatriinu / Cinderella Rahvusooper Estonia, Tallinn
Osta pilet Tuhkatriinu / Cinderella PopulaarnePopulaarneTuhkatriinu / Cinderella Teater Vanemuine, suur maja, Tartu
Osta pilet Tuhkatriinu / Cinderella PopulaarnePopulaarneTuhkatriinu / Cinderella Rahvusooper Estonia, Tallinn
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti