Õhtusöök Viljandi Lossimägedes
L 08.08.2026 • 18:00 - 01:00Viljandi Lossimäed, Kirsimägi 2, Viljandi, Viljandimaa
ÕHTUSÖÖK VILJANDI LOSSIMÄGEDES
Kuupäev: 8. august 2026
Aeg: 18:00–01:00
Koht: Viljandi lossimäed, Kirsimägi II
Korraldajad: kohvik Fellin & Bodega veiniresto
Kohvik Fellin & Bodega veiniresto kutsuvad Sind eksklusiivsele õhtusöögile Viljandi lossimägedes!
Laupäeval, 8. augusti sumedal suveõhtul täidame meeled maitseelamuste ja hea muusikaga, II Kirsimäel!
Suurejoonelise õhtusöögi loovad ühiselt Viljandi restoranide peakokad Märt Õunap, Raiko Baikov, Margo Paluoja ja Rikardo Tiisler - igaüks neist toob lauale oma käigu. Õhtut saadab sommeljee Heleri Liseiski veinivalik. Joogid on hoolikalt kokku sobitatud menüüga, et iga käik saaks oma parima saatja.
Uksed avatakse kell 18.00.
Õhtu algab tervitusjoogiga, millele järgneb neljakäiguline õhtusöök muusikaliste vahepaladega. Maitserännakute vahel astub lavale Eleryn Tiit ja meeleolu hoiab üleval õhtujuht Jüri Pootsmann.
Pärast kontserti saab nautida parimat tantsumuusikat, mängib DJ.
Õhtul avaneb Champagne ja Gin Tonicu baar.
Pidu kestab kuni kella 1.00-ni.
Märt Õunap
Peakokk Märt Õunap on Fellini köögi süda, kes on kujundanud kohviku maitsekeelt juba üle kümne aasta. Tema jaoks algab iga roog kvaliteetsest ja kohalikust toorainest - olgu selleks kala, liha, kana või hooajalised köögiviljad. Märdi lemmikuteks on Prantsuse, Itaalia, Skandinaavia ja Eesti köögi loomulikud maitsed. Talle meeldib luua ausaid ja selge maitseprofiiliga roogasid, kus põhitäht on alati tooraine ise.
Fellini menüü, mille kujundamise eest Märt vastutab, toob kokku Viljandimaa talunike parima saagi ja inspireerivad mõjutused Euroopast. Tema kokakunsti iseloomustavad hooajalisus, pidev areng ja soov pakkuda võimalikult orgaanilist toitu, maitsekooslusi, mis äratavad meeled ja üllatavad ka kogenud toidunautlejat.
Tagasihoidliku loomuga, kuid köögis säravate silmadega Märt elab ja hingab kokakunsti. Ta usub, et toidumaailm on lõputult lai ja pidev õppimine on hea koka loomulik osa - alates tooraine kasvatamisest kuni roa taldrikule asetamiseni.
Raiko Baikov
Raiko Baikov on Bodega veiniresto peakokk Viljandis. Ta on restoranimaastikul tegutsenud juba üle üheksa aasta. See teekond on viinud teda nii laevadele, Austraaliasse kui ka Fellini kohviku ja Schloss Fellini köökidesse.
Raiko tegemisi Bodega köögis iseloomustab lihtne ja selge maitseprofiil ning keskendumine heale toorainetele, mis toetab nende maailmaklassilist veinivalikut. Tema eesmärk on luua õhtusööke, kus iga käik haakub valitud joogiga ja kogu õhtu muutub ühtseks terviklikuks elamuseks.
Raiko hindab lihtsaid ja puhtaid maitseid ning eelistab toorainena kasutada mereande, kala ja värskeid köögivilju.
Margo Paluoja
Margo on üks Eesti kaasaegse köögikultuuri omanäolisemaid hääli. Tema lähenemine toidule ei ole pelgalt tehniline ega trendidest kantud, see on läbimõeldud, põnevad, kuid omavahel harmoneeruvad toorained.. see tuleb südamest. Tema köögis kohtuvad puhtad maitsed, hooajaline mõtlemine ja loovus, mis ei pressi end peale, vaid kutsub avastama.
Margo looming on inspireeritud loodusest, mälestustest, lapsepõlvest ja uutest kombinatsioonidest. Talle meeldivad maitsed, mis on ausad ja kihilised. Sellised, mis täidavad ruumi rahuliku elevusega ja jäävad meelde. Tema käekiri on äratuntav, kui tekstuuride mäng, ootamatud, ent harmoonilised kooslused ning austus kõige vastu, mida maa, meri ja mets pakuvad.
Rikardo Tiisler
Rikardo Tiisler on peakokk, kellel pole mingit isu jääda kinni ühte stiili. Ta alustas Fellini köögist, sealt edasi avastas Austraaliat, kus sai reaalse pildi sellest, mis köögis tegelikult toimub. Eestisse tagasi tulles töötas Parrot Minibaris ja Frank Bistroos.
Rikardot ei huvita kitsad žanrid, ta teeb kõike - fast foodist fine dininguni, toorest kalast lihani. Talle meeldivad julged maitsed ja kombinatsioonid, mis panevad inimesed korraks kulmu kergitama, aga lõpuks mõtlema “kurat, see on hea”.
Talle ei meeldi teha copy-paste toite, vaid uurida toorainet ja kasutada seda maksimaalselt ära, et mõista, mitte lihtsalt korrata.
Tema stiil on lihtne: julged maitsed ja tooraine kasutus, mis näitab, et iga osa toorainest on väärtuslik. Ta ütleb: “Ei taha midagi peita kastmete või trendikuse taha - kui tooraine on hea ja sa mõistad seda, siis pole vaja üle mõelda.”
Praegu tegutseb Rikardo Kodukohvikus Viljandis ja arendab pidevalt uusi mõtteid. “Rutiin on igav ja mugavustsoon tapab loomingut,” ütleb ta.
Kutsu kaasa oma lemmikinimesed ja tulge kogema suveõhtut, kus ajalugu, maitsed ja muusika saavad üheks!
Hinnainfo
Piletite hinnad on kuvatud koos teenustasudega. Võimalike teenustasude kohta loe lähemalt siit!
Hind kehtib ühele kohale lauas
Lauad on nummerdatud, aga istekohad lauas on määramata
Igas lauas on 10 kohta
Täispilet: 165 €
Pilet sisaldab neljakäigulist õhtusöök koos jookidega ja muusikalist programmi Viljandi lossimägedes, Kirsimäel.
Pilet sisaldab neljakäigulist õhtusöök koos jookidega ja muusikalist programmi Viljandi lossimägedes, Kirsimäel.
Toetajapilet: 300 €
Toetajapilet on mõeldud külalisele, kes soovib õhtusööki Kirsimäel eriliselt toetada ja nautida pidu eksklusiivsemalt.
Pilet sisaldab:
-varajast sissepääsu sündmusele - 1,5 tundi enne ametlikku uste avamist
-šampanjat, valikut suupistetest ja muudest hõrgutistest lossimägede vaatega alal
-võimalust nautida õhtust meeleolu rahulikumas tempos, enne kui teised külalised saabuvad
Toetajapilet on mõeldud külalisele, kes soovib õhtusööki Kirsimäel eriliselt toetada ja nautida pidu eksklusiivsemalt.
Pilet sisaldab:
-varajast sissepääsu sündmusele - 1,5 tundi enne ametlikku uste avamist
-šampanjat, valikut suupistetest ja muudest hõrgutistest lossimägede vaatega alal
-võimalust nautida õhtust meeleolu rahulikumas tempos, enne kui teised külalised saabuvad
Kohti on piiratud arv, osta endale pilet juba varakult!
Kui oled toidu osas erivajadusega, siis anna teada info@kohvikfellin.ee
Toimumiskoht
Viljandi Lossimäed, Kirsimägi 2Viljandi Lossimäed, Kirsimägi 2, Viljandi, Viljandimaa
Ava kaardirakenduses
Ava kaardirakenduses