logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Ed Sheeran, +-=÷× 2024 Tour

L 3.8.2024 18:00 - P 4.8.2024 23:00
93.70 - 103.70
Näita kirjeldustPeida kirjeldus
Ed Sheeran annab järgmisel suvel Leedus Baltikumi ainsa kontserdi
 
Järgmise aasta 4. augustil esineb auhinnatud superstaar Ed Sheeran äsja renoveeritud S.Darius ja S.Girenas staadionil Kaunases, Leedus.
 
Kontsert on osa tema rekordilisest “+ – = ÷ x” tuurist (The Mathematics Tour) ning toimub unikaalsel 360-kraadisel laval. 2024. aasta suvel annab Ed Sheeran Baltikumis vaid ühe kontserdi ning see toimub Kaunases. Lisaks Sheeranile astub lavale ka Calum Scott ning on üsna tõenäoline, et ta ei jää ainsaks külalisesinejaks.
 
Tähelepanu!
Pileteid saab osta vaid veebist ning need jõuavad ostjani veidi enne kontserti, füüsilisi pileteid müüki ei tule. Et takistada järelturgu ja piletipettusi, müüakse piletid personaliseeritult ostja informatsiooniga. Piletit ostes palun kontrolli, et ostja nimi on kirjutatud õigesti, sest piletiostja peab staadionile sisenedes dokumenti näitama. 
Piletid sellele kontserdile on saadaval vaid www.piletilevi.ee registreeritud kasutajatele ning üks kasutaja saab osta kuni kuus piletit.
Loe lisainfot reeglite kohta veebilehelt www.EdSheeranKaunas.com
 
Peale viie aasta pikkust pausi tuleb globaalne megastaar tagasi Baltikumi oma kõige muljetavaldavama tuuriga seni. Kontserdikülastajad näevad fantastiliselt üles ehitatud 360-kraadilist lavadisaini, mis annab liikudes võimaluse artisti näost näkku näha ja mille kohale on riputatud kuus topeltkülgedega medikakujulist ekraani, mis pakuvad lähivaateid istekohtade omanikele. Lisaks annavad lauludele omalt poolt erilisust juurde pürotehnilised efektid.
 
Mathematics Touri sisu on selge: esitleda Sheerani viimase 12-13 aasta parimaid palasid. Seetõttu koosneb kontserdil esitatavate lugude nimekiri tema karjääri suurimatest hittidest: “Shiver”, “The A Team”, “Castle on the Hill”, “Thinking Out Loud”, “Photograph”, “Perfect”, “Shape of You”, “Bad Habits”, “Sing”, “You Need Me, I Don’t Need You”, “Eyes Closed”, “Overpass Graffiti”, “Galway Girl” jne.
 
Õnnelikud varasemad kontserdikülastajad on kirjeldanud Ed Sheerani ülesastumisi nii:
“See kontsert jääb veel pikaks ajaks meelde.”
“Kontsert on unustamatu, ma ei muudaks selle juures mitte midagi. Sellised kogemused on tõeliselt fantastilised.”
“Kui on üks kontsert, millest ei tahaks üldse ilma jääda, siis on see Ed Sheerani oma.”
 
Ja lisaks: “Hoolimata staadioni suurusest, kõrgetasemelisest produktsioonist ning kohatisest teatraalsusest ja omal kohal olevatest pürotehnilistest efektidest, tundus see õhtu siiski intiimne. Võib-olla seetõttu, et Sheeran on justkui rahva sees, laval, mis pöörleb ning tagab selle, et iga kontserdikülastaja näeb esinejat hästi.”
 
See on täpselt see, mida Ed Sheerani meeskond taotles: “Tahtsime teha midagi, mida me varem ei olnud teinud… muuta kontsert nii eriliseks ja unikaalseks kui võimalik. See on produktsiooni mõttes väga suur show, kuid tal on eriline teatraalne tunnetus ning detailidele keskendumine annab kontserdile omapära.”
 
Liialdamata on Ed Sheeran maailma üks edukamaid artiste ja laulukirjutajaid üldse. Meedia on teda ja tema panust popmuusikamaailma südamest kiitnud:
“De facto oma generatsiooni hääl.”
“Globaalne popkultuuri fenomen.”
“Üks võimsamaid pop-karjääre selles generatsioonis.”
“Briti muusika ikoon.”
 
Seitse stuudioalbumit, 17 EP-d, 65 singlit - Ed Sheeran on müünud üle 150 miljoni plaadi kogu maailmas ja see teeb temast ühe enimmüüduma artisti maailmas. Muljetavaldav on ka tema erinevate muusikaauhindade nominatsioonide ja võitude nimekiri - sealhulgas mitmed Grammy, Brit, BBC, MTV, Ivor Novello, AMA jne auhinnad.
Iga Ed Sheerani maailmaturnee on purustanud rekordeid, tema eelmist tuuri “Didive Tour” külastas ligi 9 miljonit kuulajat ja see teenis miljard dollarit. On ootuspärane, et “The Mathematics Tour” lööb need rekordid üle. 
 
Vaata ja kuula:
 

Üritused

Üritusi ei leitud
Välja müüdud Ed Sheeran, +-=÷× 2024 Tour Välja müüdudVälja müüdudEd Sheeran, +-=÷× 2024 Tour Dariaus ir Girėno stadionas
Osta pilet Ed Sheeran, +-=÷× 2024 Tour VälismaalVälismaalEd Sheeran, +-=÷× 2024 Tour Dariaus ir Girėno stadionas
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti