logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Xantone Blacq & Kari Paavola (UK/FIN). X//K The Happy Funk Explosion

N 4.7.2024 20:00
Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa
X // K - the happy funk explosion
 
Xantone Blacq  + Kari Paavola 
 
"X//K" toob lavalaudadele kokku Xantone Blacqi ja Londonis baseeruva soome trummari Kari Paavola (Womack and Womack, Vanessa Haynes, The Filthy Six, Enrique Iglesias, Imaani, Tasha Taylor), pakkudes kuulajatele õhtut täis sügava funki ja plahvatusliku energiat.
 
Duo on plahvatuslikult funky, rütmikas ja täis energiat! Nende fookus on Xantone'i loomingul, funki ja popi klassikutel, mida esitatakse värskeid seadeid kasutades ning täiendatakse improvisatsiooni, soolode ja hetkeemotsioonidega, mis viivad iga kontserdi unikaalsesse paika, haarates publikut täielikult esimesest löögist alates. 2024. aastal on duol regulaarsed esinemised Londonis Stereo ööklubis ning kontserdid Kreekas, Prantsusmaal, Rootsis ja pikk Põhjamaade tuur oktoobris.
 
Xantone ja Kari on alates 2015. aastast esinenud üle Euroopa ning loonud ainulaadse duokontseptsiooni kõigile funki, hip-hopi biitide, souli ja jazzi improvisatsiooni armastajatele.
 
Xantone Blacq on laulukirjutaja, laulja ja multiinstrumentalist, kes on tuntud nägu Euroopa soul-jazzi ja uue souli ringkondades. Ta on edukas sooloartist ja mitmete suurte staaride klahvpillimängija. Xantone esines Amy Winehouse'ga kogu tema karjääri vältel ning hiljem keskendus oma soolokarjäärile. Xantone müüb igal korral välja kuulsa Ronnie Scotti jazziklubi ning lisaks leiab teda tihti ka üle Euroopa esinemas.
 
Xantone Blacq’i soolomaterjal on kriitikute poolt soojalt vastu võetud ning lisaks oli ta oluline osa Amy Winehouse'I bändist kogu tema karjääri vältel. Praegu keskendub Xantone oma soolokarjäärile, kuid esineb ka koos auhinnatud Briti artisti Emilie Sandega. Lisaks on Xantone osa Michael Urbaniaki bändist ning teeb koostööd kuulsa Headhunters bassisti Paul Jacksoniga.
 
"Mis on ühist Michaeł Urbaniakil, Amy Winehouse’l, Mark Ronsonil, Emeli Sandél, Randy Breckeril, Earth Wind & Fire’l, Lionel Louekel, Laura Mvulal, Nigel Kennedyl ja Pee Wee Ellisel? 
 
Nad kõik on usaldanud Xantone Blacqi oma muusikaseiklustes, kas siis lavalaudadel või stuudios."
 
Laua broneerimine:
restoran@arensburg.ee / (+372) 564 4428
 
LIVE IN STOCKHOLM JULY 2023 
 
 
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Xantone Blacq & Kari Paavola (UK/FIN). X//K The Happy Funk Explosion N 4.7.2024 20:00 Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa 21.50
Üritus Xantone Blacq & Kari Paavola (UK/FIN). X//K The Happy Funk Explosion
Kuupäev / Kell N 4.7.2024 20:00
Toimumiskoht Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa
Hind 21.50
Hinnainfo
Pileti hind 20 €, ürituse päeval 24 €
 
Laua broneerimine:
restoran@arensburg.ee / (+372) 564 4428
Toimumiskoht
Ürituse korraldaja
Eesti Saarte Kultuuriühendus MTÜ
Muhu vald 94701 Saare Maakond
55568518
info@juujaab.ee
reg.nr: 80217452
Üritus Xantone Blacq & Kari Paavola (UK/FIN). X//K The Happy Funk Explosion
Kuupäev / Kell N 4.7.2024 20:00
Toimumiskoht Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa
Hind 21.50
Teised kuupäevad Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet XXVIII Muhu Tulevikumuusika Festival ''Juu Jääb 2024'' / Muhu Muusikatalu päevapilet XXVIII Muhu Tulevikumuusika Festival ''Juu Jääb 2024'' / Muhu Muusikatalu päevapilet - Muhu Muusikatalu
Osta pilet XXVIII Muhu Tulevikumuusika Festival ''Juu Jääb 2024'' / Muhu Muusikatalu PASS XXVIII Muhu Tulevikumuusika Festival ''Juu Jääb 2024'' / Muhu Muusikatalu PASS - Muhu Muusikatalu
Osta pilet Jaak Tuksam & Ain Agan (EST) UusUusJaak Tuksam & Ain Agan (EST) Muhu Katariina kirik
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti