logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Maria Faust

R 17.5.2024 20:00
Jazzklubi Philly Joes
11.50 - 17.50
Maria Faust – saksofon
 
Maria Faust on saksofonist, helilooja ja arranžeerija, üks rahvusvaheliselt tunnustatumaid Eesti jazzartiste, kes on oma loomingu sidunud jazzmuusika alternatiivsema poolega. Maria Fausti sisutihedat, erinevaid stiile – jazz, avant-garde, third stream jazz, improvisatsioon – sünteesivat heliloomingut tuntakse ja hinnatakse kontserdilavadel üle maailma.
 
2022. aastal andis Faust välja oma esimese sooloalbumi "MOnuMENT", mille maailma vanimaid ja mõjukamaid jazziajakirju The New York City Jazz Record valis 2022. aasta viie parima sooloalbumi hulka. "Sooloalbum ei ole selline asi, mille teeme niisama taustaks ära, pigem on see küpsuse, eneseusalduse ja -teadvuse hetk kunstniku elus," tõdes Faust. "MOnuMENT" on inspireeritud Louis Kahni monumentaalsest arhitektuurist, tuues ruumi loova valguse ja varju muusikasse. Faust on tuntud oma auhinnatud kaasaegsete jazzi kollektiivide poolest, sealhulgas Sacrum Facere, Machina ja Jazz Catastrophe. Ta on üks hinnatumaid Eesti muusikuid ning on pälvinud mitmeid mainekaid auhindu ja aunimetusi, sealhulgas ka mitu Taani ja Eesti Muusikaauhinda. Tema töö ja ainulaadne muusikaline keel heliloojana ja improvisaatorina on kergesti äratuntavad. Fausti live-esinemised on tuntud intensiivse energia ja emotsionaalsuse poolest ning neid on aastakümneid üle maailma kiidetud publiku ja arvustajate poolt.
 
Maria Faust on vabakutseline saksofonist, helilooja ja arranžeerija, kes elab vaheldumisi Kopenhaagenis ja Kuressaares. Tema isikupärane avant-garde, third stream jazz ning samuti tema improvisatsioonilsust ja kompositsioonilisust siduvad piirideülesed teosed on kõrgelt hinnatud ja kõlanud paljudel Euroopa ja USA kontserdilavadel.
 
Kontsert algab kell 20, uksed avatud alates 19. Kohti saab reserveerida Facebookis saates sõnumi Philly Joe’s Tallinn lehel.
 
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Maria Faust R 17.5.2024 20:00 Jazzklubi Philly Joes 11.50 - 17.50
Üritus Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Maria Faust
Kuupäev / Kell R 17.5.2024 20:00
Toimumiskoht Jazzklubi Philly Joes
Hind 11.50 - 17.50
Hinnainfo

Täispilet 16 €

Sooduspilet 10 €
*Sooduspiletid kehtivad õpilastele, õpetajatele, tudengitele, pensionäridele, Jazz Pesulad kliendikaardi omanikele ja Eesti Jazzliidu liikmetele. Soodustused kehtivad koos soodustust tõendava dokumendiga.

Kohapeal piletid kallimad!

Eesti Jazzliidu kontsertprogrammi toetavad Kultuuriministeerium ja Kultuurkapital

 

 

 

 

Toimumiskoht
Jazzklubi Philly Joe's
Vabaduse väljak 10 Tallinn Eesti
Ürituse korraldaja
Eesti Jazzliit MTÜ
Pärnu mnt 23-9 Tallinn 10141 Harjumaa
info@jazz.ee
reg.nr: 80206483
Üritus Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Maria Faust
Kuupäev / Kell R 17.5.2024 20:00
Toimumiskoht Jazzklubi Philly Joes
Hind 11.50 - 17.50
Teised kuupäevad Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Jazzliit 20 ja Philly Joes LIVE | J. J. Johnson 100 Jazzliit 20 ja Philly Joes LIVE | J. J. Johnson 100 Jazzklubi Philly Joes
Osta pilet Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Keelepeksjad: Sooäär / Talts / Kelp / Laanesaar Jazzliit 20 ja Philly Joe's LIVE | Keelepeksjad: Sooäär / Talts / Kelp / Laanesaar Jazzklubi Philly Joes
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti