logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Nähtamatu peeglitagusel maal

L 18.5.2024 13:00
Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
21.50 - 36.50

Nähtamatu peeglitagusel maal

Noormees, ainult et prints ja tulevane monarh, ei ole kogu oma elu jooksul lugenud ainsatki raamatut. Kogu oma vaba aja on ta veetnud arvuti taga ja unistanud olla mitte ainult kuningas, vaid laikide kuningas. Ent temaga hakkavad juhtuma imelised seiklused 

Peeglitagusel maal, kus ta muutus nähtamatuks ja kus tal tuli hakkama saada ilma arvuti ja telefonita. Tal tuli seal võidelda mitmesuguste katsumustega oma kuningriigi ja oma tulevase trooni eest ning õnneliku lapsepõlve eest ilma nõidade ja luukeredeta.

Et kõigest sellest osa saada, tuleb tulla etendust vaatama.

Kaasaegne teatraliseeritud etendus, mille loomisega on tegelenud professionaalne meeskond. Uus lähenemine teatraliseeritud show´dele. Meie meeskond teab, mida sooviksid näha kaasaegsed noored ja nende vanemad.

Kiirel interneti ja tehnoloogia ajastul ei tohi unustada, kui tähtis on veeta vaba aega lapsega ja pöörata tähelepanu tema kultuursele arengule.

 

Show´s on kasutusel:

Ruumilised 3D; Pneumodekoratsioonid;

Disainerkostüümid;

Kõrgtehnoloogilised kostüümid led video pangoline;

Peeglimees;

Laseranimatsioon;

Hiigelpallid (1-4 meetrit);

Seebimullide kosk.

 

Projekti on kaks aastat ette valmistanud professionaalid kogu maailmast, lavastajad, tehnikud, stsenaristid, koreograafid.

Showbalt production on paljude aastate jooksul teinud lavastusi igas vanuses lastele, kasutades keerukaid pneumaatilisi 3D dekoratsioone ja led-tehnoloogiat. See muudab meie lavastused muinasjutulisteks ja vaatemängulisteks.

Tere tulemast SHOWBALT PRODUCTIONI võlumaailma, kus teid ootavad kaasaegsed interaktiivsed etendused kogu perele. Meie kaubamärgiks on uusim tehnoloogia ning individuaalne lähenemine, kus iga dekoratsioon on omaette meistriteos, iga tegelase väljatöötamisel on kasutatud psühholoogide abi Meie etendused ei ole mitte ainult lõbusad ja kaasahaaravad, vaid rikastavad vaatajaid uute teadmistega.

Tulge koos meiega avastama imelist maailma, kus me ei jutusta lihtsalt muinasjuttu, vaid mängime, tantsime ja korraldame tõelise valgusshow!

Olete oodatud veetma meeldejäävaid nädalavahetusi meie teatris, kus iga etendus muutub kogu pere jaoks seikluslikuks rännakuks.

Korraldaja: Showbalt OÜ

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Nähtamatu peeglitagusel maal L 18.5.2024 13:00 Vanemuise Kontserdimaja, Tartu 21.50 - 36.50
Üritus Nähtamatu peeglitagusel maal
Kuupäev / Kell L 18.5.2024 13:00
Toimumiskoht Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Hind 21.50 - 36.50
Hinnainfo
Hinnad sõltuvalt istekohast
 

Lastele vanuses kuni 5a (k.a) sissepääs tasuta kui istuvad saatja süles.

Kestus ca 1h
Üritus on eesti keeles
 
Toimumiskoht
Ürituse korraldaja
Showbalt OÜ
Pae tn 15-34 Tallinn 11414 Harjumaa
58122939
showbalt@gmail.com
reg.nr: 16708636
Üritus Nähtamatu peeglitagusel maal
Kuupäev / Kell L 18.5.2024 13:00
Toimumiskoht Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Hind 21.50 - 36.50
Samas toimumiskohas
Osta pilet Bach Against the Machine. DAGAMBA PopulaarnePopulaarneBach Against the Machine. DAGAMBA Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Osta pilet Vanemuise sümfooniaorkestri ja Vanemuise kontserdimaja hooaja lõppkontsert Vanemuise sümfooniaorkestri ja Vanemuise kontserdimaja hooaja lõppkontsert Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Osta pilet Mudilaskooride laulupäev ''Minu rõõm'' PopulaarnePopulaarneMudilaskooride laulupäev ''Minu rõõm'' Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Osta pilet Flamenkoetendus "Carmen". Kataloonia Ooper. Tartu 2024 Flamenkoetendus "Carmen". Kataloonia Ooper. Tartu 2024 Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti