logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Ameerika bluusi ja rockitäht Ghalia Volt / Band albumi 'Shout sister shout' esitluskontsert

N 4.7.2024 20:00
Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus

4. juuli kell 20.00

Põlva Kultuurikeskuses

Ameerika bluusi ja rockitäht

GHALIA VOLT / BAND

Külalisena LOUIE FONTAINE

SHOUT SISTER SHOUT! albumi esitlus

GHALIA VOLT on Ameerikas tegutsev ja elav, Belgia juurtega bluusirockilaulja, kitarrist, trummar ja laulukirjutaja. Ta on andnud välja mitmeid albumeid, millest Ruf Recordsi poolt välja antud „Mississippi Blend“ (2019) on saavutanud Billboardi parimate bluusialbumite edetabelis kolmanda koha.  Ghalia on sündinud Brüsselis, Belgias. Oma muusikuteed ja karjääri alustas ta Brüsseli tänavatel, kust jõudis peagi ansamblisse Voodoo Casino. Suur soov avastada ja leida bluusimuusika tegelikke juuri, viis noore lauljanna ja laulukirjutaja aga peagi USA-sse. Ta rändas ringi Chicagos, St. Louisis, Memphises ja Nashville’is Tennessee osariigis, esinedes mitmel aastal järjest kuulsal Sunflower River Blues & Gospel Festivalil jm. 2016. aasta alguses kohtus ta New Orleansis asuva bändiga Johnny Mastro & Mama’s Boys. See viis koostööni, mille tulemusena ilmus album „Let the Demons Out“ (2017), mis aitas oluliselt kaasa Ghalia Volti tuntusele Ameerika Ühendriikides ja Euroopas.

 

Põlva Kultuurikeskuses esitlusele tulev viimase plaadi „Shout Sister Shout“ materjal on valminud Ameerika kõrbeavarustes ja kuumuses, Californias Joshua Trees asuvas salvestusstuudios Rancho De La Luna.

“Shout Sister Shout albumimaterjali salvestamine koos David Catchingiga oli midagi ainulaadset,” ütleb tunnustatud Belgia laulja-laulukirjutaja oma viimase albumi kohta, mis tuleb ettekandele ka kontserdil Põlvas.

“Mul on nii palju häid mälestusi sellest- vaated Rancho De La Lunale, sealne rock ‘n’ roll`ist läbi imbunud ajalugu, tähed, kuu, koiottide ulgumine, vana aastaid näinud auto stuudio ees ja kõrbemaastik ning kuumus..“ kõik see on mõjutanud ning inspireerinud ka Ghalia Volt`i viimase plaadimaterjali valmimist ning sündi.

Kontserdil lööb erikülalisen kaasa ka Lätis elav, Taani juurtega muusik, kitarrist, laulja ja laulukirjutaja LOUIE FONTAINE!

Vaata lisa: kultuurikeskus.ee

 

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Ameerika bluusi ja rockitäht Ghalia Volt / Band albumi 'Shout sister shout' esitluskontsert N 4.7.2024 20:00 Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus 18.50
Üritus Ameerika bluusi ja rockitäht Ghalia Volt / Band albumi 'Shout sister shout' esitluskontsert
Kuupäev / Kell N 4.7.2024 20:00
Toimumiskoht Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
Hind 18.50
Hinnainfo
Pilet 17 €
 
Sissepääs üritusele avatakse kell 19:00
Üritus kestab 1 tund ja 20 minutit
 
Toimumiskoht
Ürituse korraldaja
Põlva Kultuuri-ja Huvikeskus
Kesk 15 Põlva 63308 Põlva
7998232
kultuur@kultuurikeskus.ee
reg.nr: 75027666
Üritus Ameerika bluusi ja rockitäht Ghalia Volt / Band albumi 'Shout sister shout' esitluskontsert
Kuupäev / Kell N 4.7.2024 20:00
Toimumiskoht Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
Hind 18.50
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Taevapargi pühitsemine / Pass Taevapargi pühitsemine / Pass - Erinevad kohad Põlvas
Osta pilet Arhimandriit Serafim Bit-Haribi ja 13 Assüüria Püha Isa kloostri koor (Gruusia) / Taevapargi pühitsemine UusUusArhimandriit Serafim Bit-Haribi ja 13 Assüüria Püha Isa kloostri koor (Gruusia) / Taevapargi pühitsemine Põlva Maarja Kirik
Osta pilet Taevapargi pühitsemine. STEVEN BLAKE ja RO:TORO (Šoti / Eesti) Taevapargi pühitsemine. STEVEN BLAKE ja RO:TORO (Šoti / Eesti) Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
Osta pilet 'Borders' ('Piirid') 'Borders' ('Piirid') Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti