logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Faithless - Live Tour 2024. Champion Sound

P 1.9.2024 20:00
Unibet Arena blackbox
Elektroonilise muusika legend Faithless esineb septembri alguses Tallinnas
 
Tähistamaks suve lõppu jõuab Eestisse maailma üks kuulsamaid elektroonilise muusika bände läbi aegade - Faithless. Kontsert toimub 1. septembril Unibet Arenal. Piletimüük Piletilevi uudiskirja saajaile saab alguse kolmapäeval, 15. mail ning avalik piletimüük algab reedel, 17. mail kell 12.00.
 
Peale kaheksa aastat kestnud pausi on kultushittide “Insomnia”, “God Is s DJ” ja “One Step Too Far” loojad ansamblist Faithless suundumas uuele tuurile nimega “Champion Sound Tour” ning lubavad selle raames unustamatut muusikalist ja visuaalset elamust. Kindlasti on siin oluline panus valguse ja visuaalsete efektide meistril Jvan Morandil, kes on bändi visuaalse signatuuri eest vastutav juba alates aastast 2001. 
 
Faithlessi liikmed Sister Bliss ja Rollo tunnistavad: “Oleme närvis, aga rohkem siiski elevil. Teame, et see tuur peab olema eriline: meie mineviku, muusikaarmastuse, Maxi ja muusikalise tuleviku tähistamine.”
 
Elektroonilist muusikat, trance’i, hiphopi ja house’i põimiv Faithless alustas tegevust 1995. aastal Londonis kui multiinstrumentalist ja helilooja Sister Bliss ja produtsent Rollo tutvusid Maxi Jazziga, kes seni oli tegev hiphopi-maastikul. Selline erinevate stiilide ja huvide kooslus oli loominguliselt igati särav ja värvikas, mida näitavad ka miljonid müüdud albumid ning kuulamised erinevatel digiplatvormidel. Briti muusikaajakirja Mixmag kõigi aegade parimate elektroonilise muusika bändide edetabelis platseerus Faithless auväärsele neljandale kohale.
 
Juba Faithlessi esimene album “Reverence” (1996) oli Euroopa edetabelites edukas, jõudes kuld- ja plaatina staatustesse ning singlid “Don’t Leave”, “Salva Mea” ja muidugi “Insomnia” said bändi suurteks hittideks. Teine plaat “Sunday 8PM” (1998) jätkas võidukalt ning kuulajad said nautida lugusid nagu “Bring My Family Back”, “Take the Long Way Home” ning bändi visiitkaardiks saanud pala “God is a DJ”. 
 
2004. aastal ilmunud albumil “No Roots” kuuleb külalisvokaale artistidelt nagu Dido, LSK ja Nina Simone. Protestilugu “Mass Destruction” sai kiita Foo Fightersi ninamehelt Dave Grohlilt (“soovin, et oleksin ise selle loo kirjutanud”) ning seda on tsiteeritud lausa USA senatis. Lugu pöörab tähelepanu nii kiusamisele, terrorisimile ning isegi genotsiidile.
 
Bändi värskeim stuudioalbum on 2020. aasta plaat “All Blessed”. Küll aga on võimalik, et tuleval tuuril mängitakse ka päris uusi seni kuulmata lugusid, sest Sister Bliss ja Rollo on öelnud, et töötavad hetkel stuudios uue materjali kallal. “Olen olnud stuudiotööd tehes ülimalt fokusseeritud, sest meil on lugu, mida rääkida,” kommenteerib Sister Bliss. “Kogu stuudios tekkiva ängi mõte on see, et lõpuks saad neid lugusid elavas esituses publikule mängida ning näed, et need lähevad inimestele korda.”
 
Vaata ja kuula:
Faithless ft. Dido - One Step Too Far https://youtu.be/JKeagyZeRow?si=ssvd
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Faithless - Live Tour 2024. Champion Sound P 1.9.2024 20:00 Unibet Arena blackbox 51.50
Üritus Faithless - Live Tour 2024. Champion Sound
Kuupäev / Kell P 1.9.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena blackbox
Hind 51.50
Hinnainfo
Piletimüük Piletilevi uudiskirja saajaile saab alguse kolmapäeval, 15. mail ning avalik piletimüük algab reedel, 17. mail kell 12.00.
Ostmisel vali enne soodsam hind, kallim ei sisalda lisaväärtusi
Seisukoha piletid alates 49 €, hinnad tõusevad
 
AJAKAVA:
19:00 Uksed
20:00 Programmi algus

LISAINFO:
Vanusepiirang 5 a.
Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet

Kõikide Unibet Arena toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1 €/ pilet.
(Teenustasust saadavat tulu kasutatakse külastajatele suunatud teenuste parandamiseks.)
 
Ratastoolikohad
Saatja pääseb üritusele tasuta, kuid seda ratastoolis külastajat abistaval eesmärgil. Ratastooli saatjale ei garanteerita istekohta publikualas. Ratastoolipileteid on võimalik osta Piletilevi administratsioonist  info@piletilevi.ee tel: 6 248 032
Sissepääs ratastooliga: Unibet Arena B1 pääslast
 
Toimumiskoht
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
L Tips Agency Estonia OÜ
Marsi tn 3a-25 Tallinn Harjumaa
+371 29137738
info@ltips.lv
reg.nr: 16255156
Üritus Faithless - Live Tour 2024. Champion Sound
Kuupäev / Kell P 1.9.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena blackbox
Hind 51.50
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Scott Bradlee's Postmodern Jukebox The 10 Tour Scott Bradlee's Postmodern Jukebox The 10 Tour Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet HAUSER - Rebel with a Cello HAUSER - Rebel with a Cello Tartu Lauluväljak
Osta pilet The Kolors / European Tour 2024/25 The Kolors / European Tour 2024/25 Helitehas
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti