logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

The World of Hans Zimmer - A New Dimension

E 28.10.2024 20:00
Unibet Arena
67.50 - 227.50
MAAILMA SUURIM FILMIMUUSIKA SHOW TULEB EESTISSE!
 
Maailmas enim auhinnatud filmimuusikalooja Hans Zimmeri ainulaadne kontsertetendus “The World of Hans Zimmer - A New Dimension” jõuab Baltic Music Groupi vahendusel Baltimaadesse. Tallinnas saab seda võimsat kontserti näha 28.oktoobril 2024 Unibet Arenal.
 
Hans Zimmerit peetakse maailma filmimuusika virtuoosiks ja tema looming on saanud paljude tuntud filmide ikooniliseks osaks. Zimmer on kuulus oma ainulaadse stiili poolest ning tema muusika on emotsionaalne ja kaasahaarav. Võimas, kaunis, dramaatiline hingemattev, liigutav - nii on kirjeldatud armastatud maestro muusikat.
 
Suurejooneline show  “The World of Hans Zimmer - A New Dimension” pakub võimalust kogeda filmimuusikalooja Hans Zimmeri unikaalset muusikat täiesti uues võtmes. Sellel tuuril kogu maailmas, sealhulgas ka Eestis, esietenduv kontsert tuleb tõeliselt võimas, viies vaatajad erakordsele muusikalisele rännakule, mille jooksul on laval üle saja artisti: koor, orkester ja kümne tippmuusiku osalusega bänd.
 
Showelementidena näeb kogu lavaseina suurustel videoekraanidel stseene filmidest, mis muudab elamuse eriliseks, sulatades otse vaatajate silme all filmikunsti ja Hans Zimmeri erakordse muusika imeliseks tervikuks. Laval on helilooja sõprade armee, sealhulgas mitmed muusikud, kes osalesid Zimmeri loomingut kasutanud filmide muusika salvestamisel. Hans Zimmerit ennast laval ei näe, ta osaleb etenduses kuraatori ja muusikajuhi rollis.
 
“The World of Hans Zimmer” puhul on tegemist ainsa Zimmeri muusika produktsiooniga maailmas, mille on loonud ja mille läbiviimist juhendab Hans Zimmer isiklikult. Kõik seaded koori, orkestri ja bändi esitustele on loodud maestro enda poolt. Uue suurkontserdi alapealkiri "Uus Mõõde" viitab aga sellele, et Hans Zimmer  teeb oma äärmiselt mitmekesisest partituuride kollektsioonist "The World of Hans Zimmer – A New Dimension”-i jaoks täiesti uue valiku.
 
Hans Zimmer on loonud muusikat rohkem kui 500 projektile, mis on maailma kinokassadele sisse toonud enam kui 28 miljardit dollarit. Oma suurepärase loomingu eest on Zimmerit tunnustatud kahe Oscari auhinnaga, kolme Kuldgloobusega, nelja Grammyga, Ameerika Muusikaauhinnaga ja Tony auhinnaga. Tema tööde hulgas on tuntud teosed nagu "Dune",  James Bondi klassika “No Time To Die”, “Tähtedevaheline” (“Interstellar)”, “Võimatu Missioon” (“Mission Impossible”), ”Gladiaator", "Õhuke punane joon", "Viimane samurai", "12 aastat ori", "Blade Runner 2049" (koos Benjamin Wallfischiga) ja "Dunkirk", samuti hiljutised filmihelid, sealhulgas "Top Gun: Maverick", "Imepärane naine 1984" ja palju muud. Hiljuti võitis Hans Zimmer Oscari auhinna parima filmimuusika eest filmile "Dune". Aastal 2019 lõi Zimmer "Lõvikuninga" live-actioni uusversiooni muusika, mille eest ta teenis Grammy nominatsiooni parima filmiheliriba eest visuaalse meedia kategoorias.
 
Baltimaade kõikide kontertide esitlejaks on Apollo Kino.
 
Video: “The World of Hans Zimmer - A New Dimension”
 
 
 
Meie sündmus ühendab tipptasemel meelelahutuse jätkusuutlike põhimõtetega, kasutades energiatõhusaid lahendusi, soodustades keskkonnasõbralikku transpordi kasutamist ja eelistades taaskasutatavaid pakendeid.
 
 
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
The World of Hans Zimmer - A New Dimension E 28.10.2024 20:00 Unibet Arena 67.50 - 227.50
Üritus The World of Hans Zimmer - A New Dimension
Kuupäev / Kell E 28.10.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 67.50 - 227.50
Hinnainfo
Kõikide Unibet Arenal toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1 €/ pilet.
(Teenustasust saadavat tulu kasutatakse külastajatele suunatud teenuste parandamiseks.)
 
AJAKAVA:
19:00 uksed
20:00 ürituse algus
 
LISAINFO:
Soovitatav vanus 10+
Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud
Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet
 
VIP GOLD piletid müügil vaid internetipoes
VIP GOLD piletid asuvad parteri ridades 1-7 (sissepääs B1 pääslast)
VIP sisaldab eraldi VIP sissepääsu, parimaid kohti lava ees, ürituse kava

Ratastoolikohad asuvad sektorite 102 ja 103 taga asuval alal.
Saatja pääseb üritusele tasuta, kuid seda ratastoolis külastajat abistaval eesmärgil. Ratastooli saatjale ei garanteerita istekohta publikualas. Ratastoolipileteid on võimalik osta Piletilevi administratsioonist  info@piletilevi.ee tel: 624 8032
Sissepääs ratastooliga: Unibet Arena B1 pääslast

Restoranipileti hind sisaldab pääsu üritusele, istekohta 4-kohalises lauas ja buffet-õhtusööki 35 € vääringus. Kõik lauad restoranis on 4-kohalised ja kõigile piletiostjatele on tagatud võrdselt hea nähtavus lavale. Restoranipiletiga sissepääs majja B1 tähistusega pääslast, kus toimub registreerimine lauda. Pileti maksumus ei sisalda jooke; neid on võimalik igal külastajal oma soovi kohaselt täiendavalt kohapeal juurde osta. Menüü koosneb eel-, pea- ja magusroogade valikust. Valikuga on võimalik tutvuda unibetarena.ee kodulehel, antud ürituse infos. VÄLJA MÜÜDUD!
Toimumiskoht
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
All Events OÜ
Päiksemäe Nõuni küla, Otepää vald 67515 Valgamaa
allevents@balticmusicgroup.com
reg.nr: 14422118
Üritus The World of Hans Zimmer - A New Dimension
Kuupäev / Kell E 28.10.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 67.50 - 227.50
Samas toimumiskohas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Zemfira in Tallinn PopulaarnePopulaarneZemfira in Tallinn Unibet Arena
Osta pilet Bi-2 sümfooniaorkestriga PopulaarnePopulaarneBi-2 sümfooniaorkestriga Unibet Arena
Osta pilet Tallinn International Horse Show 2024 / 3-päeva pilet Tallinn International Horse Show 2024 / 3-päeva pilet - Unibet Arena
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti