logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Muusikal Once Enda Walsh/Glen Hansard/Markéta Irglová / ugala teater

Näita kirjeldustPeida kirjeldus
NB! Pileti ostul palume kasutada isikustamist, et fikseerida oma kontaktandmed ostetud pileti juurde Piletilevi kodulehel – piletite isikustamise aknas. Elektrooniline piletite isikustamine on vabatahtlik ja loodud selleks, et saaks külastajaid vajadusel teavitada võimalikust konkreetse üritusega seotud juhtumist. Pileteid saab isikustada turvaliselt üle interneti nii arvutis kui telefonis. Isikustamise funktsionaalsuse leiab lihtsalt Piletilevi lehe päisest. Täpse juhendi leiab siit.
 
John Carney mängufilmil põhinev muusikal “Once” (“Ükskord”) on isemoodi lugu üksindusest, kirest ja lootustest. Samuti muusika rollist meie elus. Ugalas toob muusikali lavale Taago Tubin, muusikajuhid on Peeter Konovalov ja Andre Maaker. 

Mängivad: Priit Võigemast (külalisena), Laura Kalle, Tarvo Vridolin, Jaanus Mehikas (külalisena), Maarja Mitt (külalisena), Sänni Noormets (külalisena), Margus Vaher, Garmen Tabor, Mihkel Kuusk (TÜ VKA), Karl Kena, Martin Mill, Andre Maaker (külalisena), Eliisabet Kena (külalisena) või Diora Kähr (külalisena).

Iirlasest hobimuusik, kes on pettunud armastuses ja hüljanud oma unistused, kohtub Dublini tänaval juhuslikult noore tšehhi neiuga. Ühine kirg muusika vastu lähendab neid teineteisele ja sõprusest areneb midagi enamat. Süttivad lootused, muusika saab uue hingamise, kuid puhkev armastuslugu seab nad keeruliste valikute ette.

Loo lavaversiooni muudab eriliseks, et näitetrupp toimib ühtlasi ka bändina ja kogu muusika luuakse elavas ettekandes. Nii mõnelgi näitlejal tuleb muusikalis mängida kolme-nelja erinevat instrumenti. Muusikali libreto autoriks on tuntud iiri näitekirjanik Enda Walsh. Muusika ja laulusõnad on loonud filmis peaosi mänginud Glen Hansard ja Markéta Irglová.

2008. aasta Oscarite jagamisel pälvis lugu “Falling Slowly” auhinna parima algupärase muusikapala eest.

“Once” esietendus muusikalina 2011. aastal Off-Broadwayl ja on pälvinud terve rea mainekaid auhindu, sealhulgas kaheksa Tony Awardi.

Muusikali “Once” litsents kuulub Music Theatre International (Europe) Ltd.

Ugala teatri koostööpartneriks ja muusikali “Once” ametlikuks pillipoeks on PVX kauplus Muusik.

Üritused

Üritusi ei leitud
Laadimine...
Lae uuesti
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti