Aigu Om! Jaapani toidu töötuba: Nukazuke
Kliihapendus (Nukazuke) on Jaapanist alguse saanud geniaalne ja lihtne hapendamise meetod. Töötoa käigus saab osaleja endale valmistada hapendushälli ehk -karbi (Nukadoko) milles edaspidi juur- ja lehtvilju hapendada.
Töötuba viivad läbi Hikari Tanaka ja Boris Meldre.
Töötuba kuulub 15.-21. juulil Võrumaal toimuva muusika- ja sõnasündmuse Aigu Om! programmi.
Aigu Om! on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist.
Üritus | Kuupäev / Kell | Toimumiskoht | Hind | |
---|---|---|---|---|
Aigu Om! Jaapani toidu töötuba: Nukazuke | K 17.7.2024 17:00 | Roosiku koolihoone, Võrumaa | 16.50 |
Üritus | Aigu Om! Jaapani toidu töötuba: Nukazuke |
---|---|
Kuupäev / Kell | K 17.7.2024 17:00 |
Toimumiskoht | Roosiku koolihoone, Võrumaa |
Hind | 16.50 |
Aigu Om! töötuba: Toidusalu ja looduspärase ravimtaimeaia loomine Aigu Om! töötuba: Toidusalu ja looduspärase ravimtaimeaia loomine Hundiallika keskus, Võrumaa Aigu Om! töötuba: Pärimuslik taimeravi Aigu Om! töötuba: Pärimuslik taimeravi Hundiallika keskus, Võrumaa Aigu Om! Pärimuslik saunaskäik metsamõtluse ja viha valmistamisega Aigu Om! Pärimuslik saunaskäik metsamõtluse ja viha valmistamisega Hõbessaare suitsusaun, Võrumaa Aigu Om! Suitsusauna tseremoonia Aigu Om! Suitsusauna tseremoonia Hundiallika keskus, Võrumaa
Sinu otsing ei andnud tulemust.