logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks

To 22.2.2024 12:00
Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid ampse pidulauale. Kuidas panna särama peolaud, mil tähistame Eesti sünnipäeva? Kasutame eestimaiseid toiduaineid Tartu turuhoone oma lettidelt.
 
Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid ampse pidulauale.
 
Kuidas panna särama peolaud, mil tähistame Eesti sünnipäeva? Kasutame eestimaiseid toiduaineid, mida Tartu turuhoone oma lettidel meile lahkelt pakub. Miksime Tartumaa liha- ja juustuampse puuvilja, pähklite ja muu põnevaga ning teeme nii, et see paneb igaühel silma särama ning on iga peolaua täht.
 
Koolitaja Tiina Saar - praktilise ja rahvusvahelise kokatöö kogemusega Eestist, Hispaaniast, Ungarist ja Itaaliast. Ta on rahvustoidu praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ning peolaudade toite ja pidulikke suupistevaagnaid, kasutades oskuslikke, jätkusuutlikke "slowfood" ja "0-waste" põhimõtetel tehnikaid.
 
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll.
 
Koolitus toimub Tartumaa toidusündmuste sarja Tirin raames. https://www.tartumaa.ee/arendus/toidupiirkond/tirin
Toidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.
 
Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka  
Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks To 22.2.2024 12:00 Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Tapahtuma Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks
Päivä / Aika To 22.2.2024 12:00
Tapahtumapaikka Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Hintatiedot
Pileti hind  40 €
 
Kestus 1.5 h.
 
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll.
 
 
 
 
 
Tapahtumapaikka
Tartu Turuhoone
Vabaduse pst. 1 Tartu Viro
Tapahtuman järjestäjä
Tartu Rakenduslik Kolledž
Kopli tn 1 Tartu 50115 Tartumaa
marju.hobejarv@voco.ee
Reg No: 75024308
Tapahtuma Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Kaunis suupistevaagen Eesti sünnipäevaks
Päivä / Aika To 22.2.2024 12:00
Tapahtumapaikka Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Muut päivät Samalta järjestäjältä Samassa paikassa
Peruutettu Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Köögiviljade hapendamine ja nende kasutamine toitudes PeruutettuPeruutettuTirin / Tartumaa maitsete töötuba: Köögiviljade hapendamine ja nende kasutamine toitudes Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Peruutettu Tirin / Tartumaa maitsete töötuba: Erinevad võileivakatted ja pasteedid PeruutettuPeruutettuTirin / Tartumaa maitsete töötuba: Erinevad võileivakatted ja pasteedid Tartu Turuhoone esitlusköök, Vabaduse pst.1
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen