logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне

Ti 23.4.2024 19:00
Cathouse
Kallid Piletiostjad!
 
Kahjuks jääb ära 23. aprillil Tallinnas toimuma pidanud  ''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert.
Kahjuks jäi Sergei Jakovlevitš haigeks ja kaotas hääle. Mõistame, et me ei saa teie kontserdi ärajäämisest tulenevat pettumust korvata, kuid lubame, et anname kindlasti teada kontserdi uuest kuupäevast niipea, kui teada saame.
 
Hüvitame teile kogu piletihinna. See toimub automaatselt – raha tagastatakse teile kaardile, millega maksite.
 
Kui ostsite piletid kassast, siis palun saatke e-kiri aadressile tagasiost@piletilevi.ee, lisades oma pileti identifitseerimisnumbri, täisnime ja pangakonto numbri.
Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
 
Tatjana ja Sergei Nikitinid
“Aega ei saa valida”
Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert Tallinnas
23. aprillil kl 19:00
 
Legendaarne duo Tatjana ja Sergei Nikitin esmakordselt kontserdiga Tallinnas! Sel kontserdil esineb nendega koos ka poeg Alexander – harukordne juhus, kui Nikitini duett muutub trioks!
"Aega ei saa valida" - helilooja Sergei Nikitini 80. juubeliaastale pühendatud juubelikontsert on saanud oma nime selle autori luuletaja Alexander Kushneri rea järgi. Nikitinide laulud viivad meid läbi igasuguste aegade, mida me ei saa valida. Aga me saame valida, millega oma päevad ja hinged täidame.
Tatjana ja Sergei Nikitini laulude kaudu saame tuttavaks Levitani, Pasternaki, Tarkovski, Jevtušenko ja teiste kuulsate luuletajatega. Nikitinid on tõelised folkhittide autorid, nad esitavad laule "Aleksandra, Aleksandra", "Ma küsin sarapuult", "Kui teil pole tädi", "Vivaldi muusika juures", "Brichmulla", "Suur saladus väikesele seltskonnnale", "Dialoog Uusaastapuu juures", "Aeg möödub, linnud tulevad lõunast tagasi". Nende repertuaaris on palju hiljuti kirjutatud laule, mis põhinevad Boris Riži, Ženja Berkovitši ja Dmitri Bõkovi luulel.
"Sellele kontserdile oleme kogunud kokku oma lemmiklaulud ja luuletused. Tulge meenutama nendest parimaid ja saame laulda koos. Eriefekte me ei garanteeri, kuid kindlasti tuleb live-esitus ja siirad vestlused," räägib Sergei Nikitin.
Nikitinide laulud kajastuvad meie südames, tuletades meelde rõõmsaid, häid mälestusi ja õnnelikke hetkeid. Tuttavad meloodiad julgustavad meid, tõstavad meie südamed taeva poole, inspireerivad ja annavad tiivad. Kohtume, kuulame muusikat ja laulame üheskoos! Tulge kõik koos!
Kontserdil osalevad:
Sergei Nikitin, helilooja, kitarr, vokaal
Tatjana Nikitina, vokaal
Alexander Nikitin, kitarr, vokaal
Tatjana ja Sergei Nikitinid on bardilaulude autorid ja esitajad, kelle luuletused ja meloodiad on vallutanud mitu põlvkonda. Nikitinid on enam kui 40 aastat aktiivselt esinenud kontsertidega üle maailma ja alati kogunud täissaale. Nende muusikat mängitakse raadios ja televisioonis, ning see kogub Internetis miljoneid vaatamisi.
Teave sündmuse kohta
Soovitatav vanus: 14+
Ligikaudne kestvus: 1 tund 30 minutit
Toimumiskoht: CatHouse Concert Hall: Tartu mnt 17
Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka  
''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне Ti 23.4.2024 19:00 Cathouse
Tapahtuma ''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне
Päivä / Aika Ti 23.4.2024 19:00
Tapahtumapaikka Cathouse
Hintatiedot
Hinnad sõltuvalt istekohast
Soovitatav vanus: 14+
Ligikaudne kestvus: 1 tund 30 minutit
 
Tapahtumapaikka
Cathouse
Tartu mnt 17 Tallinn Viro
Tapahtuman järjestäjä
Pryamaya OÜ
Pirita tee 26f-11 Tallinn 12011 Harjumaa
hello@pryamaya.eu
Reg No: 12694781
Tapahtuma ''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне
Päivä / Aika Ti 23.4.2024 19:00
Tapahtumapaikka Cathouse
Samalta järjestäjältä Samassa paikassa
Osta lippu Leonid Parfjonov / Леонид Парфёнов. Намедни и всегда. Новая программа ''Наша эра. 2016-2020'' в Таллинне Leonid Parfjonov / Леонид Парфёнов. Намедни и всегда. Новая программа ''Наша эра. 2016-2020'' в Таллинне Vene Kultuurikeskus, Tallinn
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen