Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid suupisteid pidulauale. Selles töötoas pöörame rõhku hapendatud toitudele, räägime, mis on nende kasu ja miks peaks neid igapäevaselt tarbima.
Tartumaa Maitsed Turuhoones kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust saama! Vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva toimuvad iga päev töötoad, kus jagame nippe ja õpetusi, kuidas valmistada lihtsaid, tervislikke ja soodsaid suupisteid pidulauale.
Selles töötoas pöörame rõhku hapendatud toitudele, räägime, mis on nende kasu ja miks peaks neid igapäevaselt tarbima. Samuti saab igaüks hapnema panna mõne(d) köögivilja(d) ning valmistame toite hapendatud köögiviljadega.
Koolitajaks Triin Muiste - toitumisterapeut ja Eesti Toitumisnõustajate Ühingu asutajaliige.
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja väikseid purke/karpe.
Koolitus toimub Tartumaa toidusündmuste sarja Tirin raames.
https://www.tartumaa.ee/arendus/toidupiirkond/tirinToidusündmuste sari Tirin on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 põhiprogrammi kuuluvast Lõuna-Eesti kogukonnaprogrammist, korraldust toetavad Leader tegevusgrupid.