logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Camouflage Live Tour 2024 (Rewind to The Future And Goodbye) - 27.10.2023 asendus

R 22.11.2024 19:00
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
55.10 - 76.50

Kallid Camouflage fännid. Kahjuks algab uus aasta vastakate tunnetega.

Bänd annab teada, et pärast intensiivseid omavahelisi arutelusid ja põhjalikku analüüsi pandeemia mõjudest muusikaturule, oleme otsustanud oma planeeritud ringreisi edasi lükata 2024. aasta sügisesse.

Meie bändi paus alates 2016. aastast tekitas meile algselt soovi tähistada 40. aasta juubelit -
Camouflage - 40 aastat muusikat, videoid, pilte, jagades neid mälestusi koos teie ja kogu meie meeskonnaga.

Kuid rääkides sellest üksikasjalikult, mõistsime, et ringreisi jaoks on vaja mitte ainult ilu, edukust ja põnevust. Kindlasti peavad olema mõned uued laulud ja show'l ka uus sisu, mitte ainult mälestused ja arhiivimaterjalid. Me ei oleks Camouflage, kui ei võtaks vastu uut väljakutset.

Me läheme paari nädala pärast kogu bändiga stuudiosse, et leida inspiratsiooni uuteks lugudeks, et saaksime õnnelikult  taaskäivitada värske ja veelgi põnevama Camouflage selle aasta lõpuks.

Alles siis on meie vaatenurgast tõesti mõttekas tuuril mängida, sest ainult nii saavad minevik, olevik ja tulevik seguneda ja saame teile tuua uus  kontseptsiooni, mis annab nii teile kui ka meile esinemise kvaliteedi, mida me kõik ootame sellelt ringreisilt.

Me väga palume, et teie, fännid ja muusikaarmastajad, ei pahandaks meiega. Me töötame praegu edasi uue materjali kallal ja anname endast parima.

Ootame põnevusega 2024. aasta sügist,
Camouflage


 

Camouflage kontsert lükkub edasi.
Kontserdi uus kuupäev on 22.11.2024
Uuel kuupäeval kehtivad kõik ostetud piletid.
 
Juhul kui teile uus kuupäev ei sobi, saate enda piletid tagastada kuni 31.05.2023.
 
PDF-pileti omanikel palume enda soovist teada anda aadressil tagasiost@piletilevi.ee, kirja sisus märkida enda tellimuse number.
Müügipunktist ostetud piletid saab tagastada kõikides Piletilevi müügipunktides, v.a Viru Keskuse müügipunkt ja Circle-K teenindusjaamad.
 
Pileteid saab tagastada kuni 31.05.2023 (k.a).
 
Korraldaja vabandab ebamugavuste pärast!
 

Saksa sündipopi suurkuju Camouflage esineb Eestis

2024. aasta 22. novembril annab Alexela Kontserdimajas tuuri „Rewind To The Future and goodbye” raames kontserdi Saksa süntpopi legend Camouflage, keda tuntakse lugude “The Great Commandment”, “Love Is A Shield”, “Suspicious Love”, “Bad News”, “X-Ray” ja “Me And You” järgi. Piletid kontserdile tulevad müügile 26. oktoobril kell 10.00.

Saksa süntpopi suurnimi Camouflage, kelle kriitikud ristisid kui Saksa Depeche Mode, sai ametlikult alguse 1984. aastal vokalist Marcus Meyn’i ning klahvpillimängijate Heiko Maile ja Oliver Kreyssigi poolt. Bänd saavutas 1986. aastal esikoha Hessen Raadio lauluvõistlusel ning aasta hiljem uuesti salvestatud debüütsingel "The Great Commandment" tõusis erinevatesse edetabelitesse, muuhulgas saavutas esikoha Billboardi „Dance Club Songs” tabelis.

Albumidebüüt „Voices and Images” ilmus 1988. aastal, peegeldades uue laine süntpopi mõjutusi, kuid seal olid selgelt äratuntavad ka Depeche Mode’i mõjud. Aasta hiljem ilmunud album „Methods of Silence” hakkas laiendama Camouflage'i helipaletti, kuhu olid lisatud violiinide-, saksofoni- ja kitarrihelid. Oliver Kreyssig lahkus grupist isiklikel põhjustel, jättes Maile ja Meyn duoks, mida täiendasid mitmed stuudiomuusikud. 1991. aastal ilmus album „Meanwhile”, mis eemaldus
süntpopist veelgi ja sisaldas suuremat instrumentaalosa. Samal ajal pead tõstnud grunge vaimutusega kaotas süntpop aga kolledžiraadiotes suure osa jalgealusest ning Camouflage leidis end peagi ilma Ameerika plaadilepinguta.

Camouflage on välja andnud kokku 8 stuudioalbumit, neist viimane „Greyscale” ilmus 2015. aastal.

Anders Melts (Röntgen/R2, Beats From The Vault, Terminali plaadipood) lausus, et rääkides süntpopist ei saa üle ega ümber Depeche Mode'ist. „Camouflage on vaieldamatult seal kõrval üks kõige olulisemaid bände antud stiili austaja jaoks. Tüübid on käinud oma rada ja pole olnud kunagi liialt eelnimetatust mõjutatud või omadest oskusi neid mõjutusi ideaalselt oma loomingusse pookida. Väga erinevad albumid ning isikupärased hitid, mille loojateks nad on juba kaheksakümnendatest
saati olnud, sealjuures olles koguaeg pildis vaatamata harva ilmunud albumitele,” lausus Melts. „Camouflage'is on oma annus nostalgiat, kuid samal ajal kõlavad nad ka tänapäeval nagu leegiga noor bänd, mitte vanal rasval hingitsev täissöönud retropeer.”

Piiratud koguses pileteid Camouflage kontserdile hinnaga alates 49 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti kolmapäeval 26. oktoobril kell 10.00.

Camouflage - "The Great Commandment"
https://www.youtube.com/watch?v=k6s1-caKRtQ

Camouflage – "Love Is a Shield"
https://www.youtube.com/watch?v=9DL_Pxgqmno

Camouflage – "Me and You"
https://www.youtube.com/watch?v=-iT5U68E_Ak

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Camouflage Live Tour 2024 (Rewind to The Future And Goodbye) - 27.10.2023 asendus R 22.11.2024 19:00 Alexela Kontserdimaja, Tallinn 55.10 - 76.50
Üritus Camouflage Live Tour 2024 (Rewind to The Future And Goodbye) - 27.10.2023 asendus
Kuupäev / Kell R 22.11.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Hind 55.10 - 76.50
Hinnainfo
Pileti nominaalhindadele lisandub agenditasu väärtuses 3,60 € - 5 €
 
18:00 Avatakse Kontserdimaja uksed ja kohvikud
19:00 Algab kontsert. Vaheaeg 30 minutit
Hilinejaid saali ei lubata! Vabandame!
22:15 Orienteeruv lõpp


ÜRITUSTE LISAINFO
• Vanusepiirangut ei ole
• Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, ka sülelapsel.
• Hilinejaid saali ei lubata!
• Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud
• Ratastoolis külastaja piletitellimus saata: info@piletilevi.ee
• I rõdu 1. ja 2. rea ning II rõdu 1. rea kohad on piiratud nähtavusega. Serval paikneb ohutuspiire
• Tellige kohvilaud ette: https://kontserdimaja.ee/telli-ette/
• Ostes pileti, kohustun täitma toimumiskoha sisekorra eeskirju. Tutvu nendega siit.

Kõikide Alexela Kontserdimajas toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1.00€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.

Toimumiskoht
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Estonia pst. 9 Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
ARTIST & MUSIC FACTORY OÜ
Väike-Ameerika 19 Tallinn 10129 Harjumaa
53461550
estoniaartist.musicfactory@gmail.com
reg.nr: 12792644
Üritus Camouflage Live Tour 2024 (Rewind to The Future And Goodbye) - 27.10.2023 asendus
Kuupäev / Kell R 22.11.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Hind 55.10 - 76.50
Samas toimumiskohas
Osta pilet The 12 Tenors PopulaarnePopulaarneThe 12 Tenors Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Kuldne Karikas Tallinna eelvoor PopulaarnePopulaarneKuldne Karikas Tallinna eelvoor Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Kuldne Karikas Tallinna eelvoor PopulaarnePopulaarneKuldne Karikas Tallinna eelvoor Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Zucchero - Overdose D'amore - World Tour 2024 PopulaarnePopulaarneZucchero - Overdose D'amore - World Tour 2024 Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti