logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Tartu Tribute Fest 2024

Tartu Tribute Fest 2024

Esmakordselt toimub Eestis tribüütlaulude festival Tartu Tribute Fest 2024, kus tehakse kummardus hinnatud bändide maailmakuulsatele hittidele, meeleolukale publikule ning muidugi ka 2024. aasta Euroopa Kultuuripealinnale Tartule!

14. augustil täitub Tartu Laululava aegumatute lauludega, viies meid mitu aastakümmet tagasi toonasesse popp-, rokk- ja diskomuusikasse. Lavale astub ABBA Chique Ühendkuningriikidest, Rolf Roosalu kavaga “Tribute to Bee Gees” ning Alika, Koit Toome, Ott Lepland ja Madis Arro esitavad Queeni laule kavast “Kummardus Sulle, Queen”!

Maailmakuulsa ansambli ABBA tribüütbänd ABBA Chique on varem andnud Eestis kontserte kahel korral ning need on publiku poolt väga soojalt vastu võetud – saalid on täitunud vaimustuses kaasa laulvate ja tantsivate kuulajatega, kellel jagub elamuse kohta vaid kiidusõnu. Lava täitub glamuuri ja säraga, mida ehivad võrratud kostüümid, mille detailidele on eriti hoolikalt tähelepanu pööratud.

Ühendkuningriikidest pärit ABBA Chique on valitud esinema suurimale kaverite festivalile Davos, kuhu saavad vaid parimad artistid üle maailma. Lisaks on juba 12 aastat tegutsenud bänd UK kõige nõutum ABBA tribüütbänd, kelle kontsertide piletid müüakse alati kiirelt välja.

Tribüütetteastes kõlavad ABBA parimad lood, teiste seas ka „Waterloo“, „Chiquitita“, „Dancing Queen“ jpt lemmikpalad.

Tartu Tribute Festil taaselustab Rolf Roosalu koos suurepärase live-bändiga diskokuningate Bee Gees muusika – kõlavad ansambli aegumatud hitid, mis juba aastakümneid tantsupõrandaid on vallutanud.

Bee Gees oli kolme venna bänd, kes on ajalukku kirjutanud laulud nagu „Stayin’ Alive“, „How Deep Is Your Love“, „Tragedy“, „You Should be Dancing“, „Words“, „To Love Somebody“ jt … Nende edukas karjäär sai aga erilise hoo sisse pärast „Saturday Night Fever“ filmi ja soundtrack’i.

Rolf Roosalu on suurepärane artist esitamaks nende muusikat ülima professionaalsuse ja säraga just nii nagu need laulud omal ajal kõlasid, demonstreerides oma erakordset hääleulatust. Sellel kontserdil saab kuulaja viia end mõneks ajaks tagasi otse 70ndate ja 80ndate diskopalavikku, nautida glamuurset show’d ja legendaarset muusikat!

Alika, Koit Toome, Ott Lepland ja Madis Arro koos professionaalse saatebändiga teevad Tribute Festil kummarduse läbi aegade ühele kuulsaimale ning edukaimale bändile Queen.

See kõmuline, kuid kahtlemata erakordne bänd on aastakümnete jooksul loonud palju hitte, mis tänaseni on rahva seas au sees ning neid teavad nii vanad kui noored. “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You”, "Don't Stop Me Now", “We Are The Champions”, "Another One Bites the Dust" ja "Somebody to Love" on vaid mõned pealkirjad Queeni repertuaarist, mis on hullutanud publikut.

Sellel õhtul kõlab valik legendaarse rokkbändi repertuaarist ning laulud saavad kodumaiste muusikute esituses uue ja omanäolise kõla nii sooloetteastetes, duettides kui ühise bändina.

Tule naudi ABBA, Queeni ja Bee Geesi kuulsaid hitte ja tunne ehedat emotsiooni nende muusikast parimate artistide esituses 14. augustil Tartu Laululaval!

14. august kl 19 – Tartu Laululava
Uksed avatakse kl 18:00                                                                                                                                        
 
Sündmuse koduleht: www.kontsert.ee
Korraldaja jätab endale õiguse teha kavas muudatusi ning muuta hindu ette teatamata.

 

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Tartu Tribute Fest 2024 Ср 14.08.2024 19:00 Tartu Laululava 59.00
Мероприятие Tartu Tribute Fest 2024
Дата / Время Ср 14.08.2024 19:00
Место проведения Tartu Laululava
Цена 59.00
Информация о ценах
Sooduspileteid on müügil piiratud koguses
Pilet 57,5 €
Kohapeal on pilet kallim!

Lastele vanuses kuni 6 eluaastat (k.a.) on sissepääs tasuta
 
Sissepääs alates 18:00
Место проведения
Tartu Laululava
Laulupeo pst 25 Tartu Lõuna-Eesti Эстония
Организатор
Tartu Festivalikeskus MTÜ
Laulupeo pst 25 Tartu 51007 Tartumaa
lauri@kontsert.ee
Рег. №: 80257470
Мероприятие Tartu Tribute Fest 2024
Дата / Время Ср 14.08.2024 19:00
Место проведения Tartu Laululava
Цена 59.00
То же место проведения
Купить билет Tartu Suve Avalöök Tartu Suve Avalöök Tartu Laululava
Купить билет 'Lahenduste ministeerium' suvine ringreis - Tartu 'Lahenduste ministeerium' suvine ringreis - Tartu Tartu Laululava
Купить билет Jaanituli 2024 Tartu Laululaval Jaanituli 2024 Tartu Laululaval Tartu Laululava
Купить билет Jacob Collier (UK) & Take 6 (USA) Jacob Collier (UK) & Take 6 (USA) Tartu Laululava
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить