logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Festival Augustibluus 2024

Чт 01.08.2024 17:00 - Вс 04.08.2024 23:59
Описание событияСкрыть описание
AUGUSTIBLUUS 30
 
Festival Augustibluus tähistab 30ndat aastapäeva!
Aastal 1994 alguse saanud Augustibluus on kasvanud üheks Eesti olulisemaks muusikasündmuseks ning saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide seas. Aastate jooksul on Haapsalu piiskopilinnuse lavale astunud mitmed muusikamaailma suurkujud nagu Andy Fairweather Low, Lucky Peterson, Devon Allman, Eric Gales, Candye Kane, Coco Montoya ja paljud teised, samuti parimad kodumaised muusikud.
 
Festivali peakontserdid toimuvad Haapsalu piiskopilinnuse õuel, programmi kuuluvad ka akustilised kontserdid vanas raudteejaamas, ülesastumised tänavakohvikute terrassidel ning luule- ja öökontserdid Haapsalu kultuurikeskuses. Juubeli puhul saab Augustibluusi programm olema mahukam kui kunagi varem. Festival toimub 1.–4. augustini. 
 
Festivali pass tagab sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele ning ööklubidesse. Üksikute kontsertide piletid on müügil kohapeal. Ostes festivalipassi säästate raha ja väldite erinevate kontsertide sissepääsul tekkivaid piletijärjekordi. Kuni 14 aastastele (k.a.) lastele on sissepääs koos pileti ostnud vanemaga tasuta. Ratastoolis külastajale on sissepääs kõikidele kontsertidele tasuta, saatjal on nõutav pilet.

События

Мероприятия не были найдены
Купить билет Festival Augustibluus 2024 Festival Augustibluus 2024 - Haapsalu
Купить билет Festival Augustibluus 2024 / Lifetime Membership Card Festival Augustibluus 2024 / Lifetime Membership Card - Haapsalu
Загрузка...
Перезагрузить
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить