logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Spirited Away. Simple Music Ensemble World

Пт 26.04.2024 20:00
Cathouse
Spirited Away. Simple Music Ensemble World, Tallinn
20.00 26. aprill
Cathouse kontserdisaal
 
Muusikat Hayao Miyazaki maailmakuulsast animest "Spirited Away" esitab Simple Music Ensemble World.
 
"Spirited Away" on Jaapani suure jutuvestja Hayao Miyazaki kultusteos. See on esimene animafilm, mis võitis Oscari kui parim täispikk multikas. See on lugu väikesest tüdrukust, kes satub salapärasesse maailma ja läbib palju katsumusi, et päästa oma vanemad kurja nõia võludest.
 
Iga Hayao Miyazaki koomiks on omaette maailm, millel on oma reeglid, filosoofia ja ideed. Tema täieliku kaasautorina tegutseva helilooja Joe Hisaishi maagilisest muusikast on saanud Miyazaki kunstikeele oluline osa. Hisaishi kirjutab heliriba mitte pärast seda, kui film on juba loodud, vaid paralleelselt selle tootmisega. Pärast filmi lühikirjelduse saamist komponeerib helilooja selle põhjal muusikat. Hisaishi kasutab oma teostes kõikvõimalikku muusikat: orkestrimeloodiatest kuni kaheksakümnendate arenenud Jaapani elektroonikani.
 
Simple Music Ensemble World esitab Joe Hisaishi muusikat oma ainulaadsetes seadetes. Need meloodiad viivad meie kuulajad Hayao Miyazaki maagilisse maailma, kus kurjus on alguses alati tugevam, kuid lõpuks võidab selle üle alati hea.
 
Simple Music Ensemble World on kammermuusika kogukond, mis tõstab kontserte maailma parimatel lavadel ja ühendab erinevate riikide professionaalseid muusikuid, kes armastavad oma tööd siiralt. Meeskond on mitmetahuline ja areneb pidevalt, juurutab uusi ideid, avardab oma loomingulise tegevuse piire.
 
Joe Hisaishi muusikat Hayao Miyazaki maailmakuulsast animest "Spirited Away" esitab Simple Music Ensemble World oma ainulaadsetes seadetes 26. aprillil Tallinnas, Cathouse kontserdisaalis.
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения  
Spirited Away. Simple Music Ensemble World Пт 26.04.2024 20:00 Cathouse
Мероприятие Spirited Away. Simple Music Ensemble World
Дата / Время Пт 26.04.2024 20:00
Место проведения Cathouse
Информация о ценах
Hinnad sõltuvalt istekohast 20 € - 60 €
Üldalades 2. ja 3. korrusel on seisukohad
Laudades asuvad VIP kohad kõige mugavamate toolidega
Sissepääs alates 19:30
Kestus 1h 30min
Место проведения
Cathouse
Tartu mnt 17 Tallinn Эстония
Организатор
SOMEWHERE SHOW, LLC
Latgales 88-9 Riia LV-1003 Läti
info@somewhere.show
Рег. №: 50203483411
Мероприятие Spirited Away. Simple Music Ensemble World
Дата / Время Пт 26.04.2024 20:00
Место проведения Cathouse
То же место проведения
Купить билет Kavabanga Depo Kolibri Kavabanga Depo Kolibri Cathouse
Мероприятие приостановлено ''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне ПриостановленоПриостановлено''Aega ei saa valida'' Tatjana ja Sergei Nikitini juubelikontsert / Татьяна, Сергей и Александр Никитины. ''Времена не выбирают''. Юбилейный концерт трио Никитиных в Таллинне Cathouse
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить