logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Mrs. Universe Estonia 2024

Вс 19.05.2024 16:00
Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium

Legendi suurejooneline naasmine: Mrs. Universe Estonia 2024 – Eesti säravaima tähe otsingul!

19 mail kell 16.00 astub Viimsi Artiumis lavale Eesti ilu ja talendi pidustus, kui Angel Models Agency korraldab Mrs. Universe Estonia 2024 grand finaali. Peale lühikest pausi, uue jõu ja värskendatud koosseisuga, on see üritus, kus valitakse Eesti kõige kaunim esindaja, et astuda vastu väljakutsetele maailmaareenil.
See ainulaadne, litsentseeritud ja kahekeelne võistlus toob kokku naisi vanuses 21 kuni 45 eluaastat üle kogu armastatud riigi, andes neile võimaluse näidata end ja oma talente, saada hindamatuid kogemusi suurel laval, luua uusi tutvusi ja hankida kasulikke kontakte.

Võistlejatele pakutakse mitmekülgset programmi, sealhulgas kõnnikoolitust, õpetlikke meistriklasse, fotosessioone ning kingitusi partneritelt, mille eesmärk on mitte ainult esile tuua nende ilu, vaid ka arendada oskusi, mis aitavad neil edasises elus ja karjääris edukad olla. Me oleme valmistanud ette tihe programmi, et anda endast parim ja süüdata igas osalejas edu ja enesekindluse sära.

Õhtu juhivad oma ala tipud: andekas Juhan Krull ja võluv Angelina Missuro, kes juhatavad meid läbi selle glamuurse õhtu, täis sära, andekust ja emotsioone.

Hinnatud žürii, koosseisus Eesti tuntud isiksused ja eksperdid ilu- ja moevaldkonnast, sealhulgas Denis Kovalenko, Brigita Anton, Tiina Janson ning paljud teised, on kohal, et hinnata võistlejate esitusi ja valida välja see üks ja ainus – Mrs. Universe Estonia 2024.

Ärge laske käest võimalust saada osa sellest kaunist sündmusest, kus Eesti säravaimad tähed astuvad võistlustulle, et näidata oma ilu, talente ja karismaatilisust. Tule ja ela kaasa, kui avastame koos, kes kroonitakse selle aasta Mrs. Universe Estonia tiitliga ja kes esindab Eestit rahvusvahelisel areenil.

Ootame teid Viimsi Artiumis, et üheskoos tunnistada, kuidas säravaimad tähed võtavad oma koha Eesti ilu taeva all.

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Mrs. Universe Estonia 2024 Вс 19.05.2024 16:00 Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium 9.50 - 16.50
Мероприятие Mrs. Universe Estonia 2024
Дата / Время Вс 19.05.2024 16:00
Место проведения Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Цена 9.50 - 16.50
Информация о ценах
Pilet 15 €
Õpilane, tudeng, pensionär 8 €
 
Lastele vanuses kuni 6a (k.a) sissepääs tasuta, kui istuvad saatja süles
Kestus ca 4h
Место проведения
Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Randvere tee 20, Lubja Viimsi vald Эстония
Организатор
AngelModels OÜ
Kase 120 Tallinn 12012 Harjumaa
56681138
angelmodelseu@gmail.com
Рег. №: 14563282
Мероприятие Mrs. Universe Estonia 2024
Дата / Время Вс 19.05.2024 16:00
Место проведения Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Цена 9.50 - 16.50
То же место проведения
Купить билет Vanemuise sümfooniaorkestri hooaja lõppkontsert Vanemuise sümfooniaorkestri hooaja lõppkontsert Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Купить билет Kevadine Muusikarännak Artiumis НовоеНовоеKevadine Muusikarännak Artiumis Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Купить билет Pille Pürg autobiograafiline etendus ''Kõbus ja lõbus'' ПопулярноеПопулярноеPille Pürg autobiograafiline etendus ''Kõbus ja lõbus'' Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
Купить билет Koorime lahti! Koorime lahti! Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить