logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit

Чт 23.05.2024 11:00 - Пт 24.05.2024 18:00
Описание событияСкрыть описание
Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit
Räpina (Hobbitoni tootmisüksus)
23.-24. mai 2024
Konverents on tasuline
Woodhouse Estonia kutsub palkehituse professionaale ja huvilisi - käsitöölisi, insenere, arhitekte, eksperte – külastama Lõuna-Eestit ja osalema rahvusvahelisel palkehituse konverentsil ning elama kaasa käsitöö palkmajaehitajate meistrivõistlusele.
Woodhouse Estonia korraldab koos partneritega rahvusvahelist palkehituse konverentsi ja palkehituse meistrivõistlusi, ning see toimub maalilises Lõuna-Eestis, Räpinas. Konverentsile eelnevad töötoad ja seminarid pakuvad kasulikke nõuandeid palkmaja ehitamise ja jätkusuutliku renoveerimise kohta. Programmis on ettekandeid, töötube, objekti- ja tehasekülastusi ning põnevaid kohtumisi valdkonna spetsialistidega nii Eestist kui välismaalt.
Rohkem infot siit: www.woodhouse.ee/konverents
Konverentis ametlik sisukeel on inglise keel
Rahvusvaheline palkehituse konverents on osa Räpina Hea Kodu päevadest, mis kuuluvad Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammi.
Ürituse korraldaja: Eesti Puitmajaliit (Woodhouse Estonia)
Vabaõhumuuseumi tee 12/1, Tallinn 13521
info@woodhouse.ee
reg.nr: 80103116

События

Мероприятия не были найдены
Купить билет 2-päeva pilet / Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit 2-päeva pilet / Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit - Hobbiton OÜ tootmisüksus, Räpina
Купить билет Päevapilet / Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit Päevapilet / Rahvusvaheline palkehituse konverents: Taaselustades pärandit - Hobbiton OÜ tootmisüksus, Räpina
Загрузка...
Перезагрузить
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить