6. september 2015, kell 10:00-16:00
Toit on rohkem kui vaid lõunasöök laual. Toit kätkeb endas traditsioon ja oskusi, tõekspidamisi ja eripärasid. Söögilaud kõneleb väga palju sööjaist endist – kes nad on, kust nad tulevad, kellega kõrvuti elavad, mis tööd teevad ja millised on nende tavad ning kombed. Seekordsel leivapäeval heidame lähema pilgu Eestimaa piirialade toidukultuurile. Samuti uurime, milline toit on käinud kaasas inimelu tähtsündmustega.
Leivast ja leivateost / About Estonian Bread and Breadmaking
Leiva- ja laadapäeva tegevuste kava: http://evm.ee/est/sundmused/uritused.e/eesti-leiva-paev-ja-sugislaat/611
KUIDAS MEIENI JÕUDA:
Tasuta bussid: Muuseumisse toovad tasuta bussid Viru hotelli eest kell 10.00, 11.00, 12.00 ja 13.00. Tagasisõit muuseumist linna suunas kell 12.30, 13.30, 14.30,15.30. Tagasiteel nõudepeatus Kristiine keskuse juures.
Tasuta Muuseumi buss Roccal Mare keskuse kõrvalt (linna poolne külg) 10.15, 10.45,11.15, 12.45,13.15, 13.45, 14.15,14.45, 15.15
Autoga: tasuta parkimine nii muuseumi peavärava parklas kui ka tagumises parklas (ca 1 km peaväravatest Kakumäe suunas).
Ühistransport: bussid nr 21 ja 21B väljuvad Balti jaamast ja peatuvad muuseumi peavärava ees; buss nr 22 või trollid nr 6 ja 7 kesklinnast: sõita kuni Zoo peatuseni, sealt ca 15-minutiline jalgsimatk mööda mereäärset teed.
Sõiduajad: soiduplaan.tallinn.ee.
City Tour: sinise liini bussid peatuvad muuseumi peavärava ees. Sõiduajad: www.citytour.ee
Piletid Piletilevist!