logo
Select period
Search from map
Menu

Rebasemõisa Festival 2024

Fr 28/06/2024 16:00 - Su 30/06/2024 15:00
28.00 - 171.20
Show descriptionHide description
Imekaunis loodus, parimad artistid ja maitsvad toidud hubases taluhoovis - see ongi Rebasemõisa festival! 
 
Rebasemõisal on 5 aasta juubeli puhul varuks kolme päeva jagu erilisi artiste ja tegevusi, mis pakuvad elamusi nii sõpruskondadele kui ka lastega peredele. 
 
Festivalil astuvad üles: Dagö, Stefan, Kolumbus Kris, Anett, Kangelased, Robirohi, Tamtam, Bjergstrøm (EE/MLT), RUTE, Nova Lyre, Resting Sun, Karula kohalikud, DJ Smaddy, DJ Mats La:v ja DJ Mürgel. Festivali juhib armastatud Contra. 
 
Rikkalik žanrivalik pakub värskust, uudsust ja naudingut igas vanuses külastajatele. Lisaks saab osa võtta põnevatest töötubadest, minna Rebaseretkele ning visata leili ehtsas talusaunas.
 
Festivaliala asub sajandivanuse talu hoovis, Karula kuplite vahelises orus. Külalistel on võimalik ronida Kunnmäe künka otsa ning saada imeline ülevaade kogu festivalialast. Lava asub pisikese tiigi kaldal, vaatega soisele kopramajandusele, inimesest puutumata metsale ja veiste karjamaale.
 
Festival on mõeldud kõikidele inimestele, kes peavad lugu puhtast loodusest, heast muusikast ja väikesest seltskonnast. Kuna festivaliala asub rahvuspargis, on rahvaarv äärmiselt piiratud ning see jääb alati armsaks butiikfestivaliks!

 

Festival events

No events were found
Buy ticket Rebasemõisa Festival 2024 / Festivalipass Rebasemõisa Festival 2024 / Festivalipass - Oru talu, Rebasemõisa küla, Valgamaa
Buy ticket Rebasemõisa Festival 2024 / Päevapilet Rebasemõisa Festival 2024 / Päevapilet - Oru talu, Rebasemõisa küla, Valgamaa
Loading...
Reload
No results have been found for your request.
Loading...
Reload