logo
Select period
Search from map
Menu

Peaaegu naljakas stand-up minu elust / Почти смешной stand- up про мою жизнь / Vene Teater

Su 28/04/2024 15:00
11.50 - 17.50
Show descriptionHide description

Ühe pere lugu

Murdeiga on lapse täiskasvanuks saamise ja oluliste muutuste mõtestamise aeg, mis muudab nii last ennast kui ka täiskasvanuid tema ümber. Kes eitab olukorra tõsidust, on lihtsalt unustanud omaenda mineviku... 

Noortele suunatud lavastus „Peaaegu naljakas stand-up minu elust” räägib mässumeelsest neljateistkümneaastasest poisist. Sarnaselt paljude teiste teismelistega on tema ellu kuhjunud suhete ja kooliga seotud raskusi ja kriise ning ta „otsustab", et selles kõiges on süüdi tema perekond. Väljapääs ummikseisust kujuneb mässumeelseks – poiss põgeneb kodust, et leida isa, keda ta pole kunagi tundnud. 

Täiskasvanutepoolse taktitunde ja mõistmise puudumine ning sellest põhjustatud konfliktid, esimene armumine ja eneseotsingud – selline on tavapärane teismelise elu. Tegemist on koomilises võtmes tõsiseid teemasid käsitleva täiskasvanuks saamise looga, mille kangelane on oma lähedastes pettunud, kuid õppides iseennast paremini tundma, püüab neid uuesti mõista ja armastada.

Austria kirjanik Christine Nöstlinger (1936 - 2018) on enam kui 150 lastele ja teismelistele mõeldud raamatu autor, millest paljud on ta ka ise illustreerinud. Ta pälvis 1984. aastal H. C. Anderseni auhinna ja 2003. aastal A. Lindgreni mälestuspreemia. Tema raamatuid on tõlgitud 38 keelde ja tema looming on noorte seas väga populaarne. 

Vene Teatril on suur rõõm tutvustada oma publikule seda imelist autorit ja tema ebatäiuslikke, kuid armastusväärseid kangelasi, kelle „tavaline elu“ oma rõõmude ja raskustega peaks pakkuma vaatajatele samastumisvõimalust.

Osatäitjad:

Olfi (ka Olfichka, Olf või Wolfgang)  -  Artjom Vesselovski
Aksel (sõber/naaber) - Ilja Bolotov
Johannes Müller (isa) -  Igor Rogatšov
Vanaema  -   Jelena Tarassenko
Haldjas (vanatädi) -   Jelena Jakovleva
Moni (ema) - Tatjana Kosmõnina
Konserv -  Oleksandra Levytska
 
Lavastusmeeskond:
Lavastaja ja muusikaline kujundus -  Katerina Korabelnik
Stsenograafia ja kostüümid  -  Natalia Tšernova
Valguskunstnik -   Anton Andrejuk
Inspitsient  -  Larissa Tšerkassova

 

Events website: http://www.veneteater.ee

Events

No results have been found for your request.
Loading...
Reload