logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour

T 30.4.2024 19:00
Helitehas
Legendaarne Briti MC ja räppar Dizzee Rascal tõmbab volbriööl Tallinna ööelu käima
 
Raju briti muusikalegend Dizzee Rascal astub volbriööl, 30. aprillil 2024 lavale Tallinnas, Helitehases. Esitamisele tulevad vanad hitid kui ka uued palad värskelt albumilt "Don't Take It Personal". See on esimene kord, kui Eesti fännidel on ainulaadne võimalus grime'i isa isiklikult näha.
 
Dizzee Rascali kauaoodatud album "Don't Take It Personal" jõudis avalikkuse ette tänavu veebruaris. Koos albumi väljakuulutamisega ilmus ka uus singel "How Did I Get So Calm", mis on särtsakaks meeldetuletuseks Dizzee talendist ja muusikalistest võimetest. DIzzee Rascal on teinud koostööd paljude tuntud tegijatega, näiteks Calvin Harrise, Robbie Williamsi, will.i.ami ja paljude teistega.
 
Dizzee Rascal on grime-muusika pioneer, kes on alates oma debüütalbumi "Boy in da Corner" ilmumisest 2003. aastal pidevalt UK muusikaskene reegleid ja piire nihutanud. Ta oli albumi ilmumise ajal vaid 18-aastane, kuid muutis Briti muusikamaastikku igaveseks. See album kõlas täiesti ainulaadselt - keegi teine polnud varem midagi sellist teinud. Tärisevad biidid, lo-fi arvutipiiksud, lüüriline anne, mille abil kanda edasi paranoilisi, närvilisi, nutikaid, pettunud, haavatava noore inimese mõtteid. See oli tuleviku heli, kriitikute kiidulaulu ja auhindade heli.
 
Dizzee Rascal sündis 18. septembril 1984 Londonis Bow's Dylan Kwabena Millsi nime all. Noorpõlv ei möödunud just mett lakkudes (sellest ajast on pärit ka tema hüüdnimi Rascal ehk pätipoiss), kuid tänu oma vastupidavusele ja loomingule pühendumisele suutis ta vedada end agulielust rahvusvahelise kuulsuseni.
 
Dizzee Rascal - Bonkers
 
Tema uusim plaat näitab teda vägevas vormis: ta ühendab võrratu kergusega erinevaid briti žanreid. Artist püüab oma muusikat hoida võimalikult ausana - kasutades biite, mis talle tõeliselt meeldivad, jutustades lugusid nii täpselt kui võimalik, tehes muusikat, mis on talle südamelähedane. Dizzee tahab teha parimaid albumeid, mida ta suudab, ja püüab elada ka puhast elu, et keskenduda loomingule.
 
"Ma võiksin olla lihtsalt õgard - juua, suitsetada, teha drooge - ja mul oleks ikka kõik korras. Sest rock'n'roll'i mõistes arvavad inimesed, et see on lahe. Aga ma tahan olla keskendunud. Mu elu on üsna igav, kui aus olla," ütles Dizzee 2017. aastal ühes intervjuus. "Mul on olnud pikk karjäär. Palju inimesi on selle aja jooksul tulnud ja läinud… Aga ma olen ikka veel stabiilselt mängus ja see on see, mis loeb."
 
Dizzee Rascal on saanud mitmeid tunnustusi, sealhulgas maineka Mercury Prize'i ja viis UK number üks singlit, mis on tema nime all, ning ta on kindlustanud oma staatuse tõelise muusikalise ikoonina.
 
Kuna legendaarse Dizzee Rascali kontsert langeb 30. aprillile, saavad Eesti fännid unustamatult talle kaasa elada ja järgmisel päeval, riigipühal, rahulikult kodus tantsimisest valusaid jalgu paitada.
 
Ära jäta kasutamata võimalust näha Dizzee Rascali live-kontserti Tallinna Helitehases 30. aprillil 2024.
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour T 30.4.2024 19:00 Helitehas 39.90
Üritus Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour
Kuupäev / Kell T 30.4.2024 19:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 39.90
Hinnainfo
Pilet 38.40 €
 
AJAKAVA:
19:00 uksed
 

NB! Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet.

Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud

Ratastooli- ja saatjapileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee.
 
Korraldaja koduleht: www.livenation.ee
 
Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Helitehas
Madara 22A Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour
Kuupäev / Kell T 30.4.2024 19:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 39.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Osta pilet Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Tartu Lauluväljak
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti