logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Five Finger Death Punch

T 11.6.2024 19:30
Unibet Arena
69.90 - 79.90

Eesti fännid, pange end valmis, sest üks selle sajandi kõige kõvemaid hevimetalbände Five Finger Death Punch laseb Tallinnas möirged valla ning annab 11. juunil 2024 Unibet Arenal oma Euroopa tuuri raames unustamatu kontserdi, mis lohutab kindlasti neid fänne, kes 2022. aastal tühistatud esinemisest puudust tundsid. Nüüd lubab 5FDP kõik heaks teha! Erikülalisena tuleb lavale Ice Nine Kills.

 Bänd loodi Las Vegases 2005. aastal ning nad tõestasid end muusikamaastikul kiirelt: dünaamilise koosseisu ja edetabelite tippu tõusvate albumite kombinatsioon ei lasknud kellelgi kahelda, et tegemist on millegi erakordsega. Bändi liidrid on originaalkoosseisulised Ivan Moody (solist) ja Zoltan Bathory (bass) ning aastate jooksul on ansambel saanud mitmeid auhindu, mis on kinnistanud nende staatust hevimetali legendidena.

Solisti Ivan Moody vokaalid on võimsad ning mees varieerub puhta laulmise ning karjumise vahel, tehes seda mängleva kergusega. Five Finger Death Punch on oma mitmekülgsust korduvalt tõestanud, luues ka edukaid ballaade – see näitab nende oskust luua side laia publikuga. Nende muusikat on erinevatel platvormidel striimitud üle 11 miljardi korra ning viimase viie aasta jooksul on nad hoidnud Billboardi raskeroki edetabelis kindlat kohta esikolmikus.

Hitid „The Bleeding“, „Hard to See“ ja „Wrong Side of Heaven“ on saanud palju kiidusõnu ning ka erinevaid auhindu, näiteks RadioContraband Rock Radio auhinna ja plaatinumsertifikaadid. Five Finger Death Punchi helipilt on äratuntavalt omapärane: segu rasketest riffidest, meloodilistest refräänidest ja sotsiaalselt tundlikest laulusõnadest. Seda tõestavad plaatina- ja kuldalbumite staatusesse tõusnud plaadid, alates debüütalbumist „The Way of the Fist“ lõpetades viimase albumiga „Afterlife“.

Five Finger Death Punch - Judgment Day

https://youtu.be/S5QgTL37g-c?si=03CIjfKaR9Z4hESQ

„See on üheksas plaat ja praeguseks teavad kõik, kuidas meie saund kõlab,“ ütles Zoltan mõned aastad tagasi albumi „Afterlife“ kohta. „Signatuursaundi on väga raske saavutada, aga kui sul see juba olemas on, ei pea sa enam midagi tõestama ja see lubab sul ka kaugemale rännata. Võtame näiteks Queeni: Queeni ei ole võimalik kategoriseerida, ja see on koht, kuhu sa tahad jõuda – sest sa saad teha ükskõik mida. Meie jaoks algab see teekond selle albumiga. Kuigi artist tahab olla vaba, on ikka igasugused eeldused ja ootused, ja sa paned endale surve peale: „Mul on kõik need hitid ja ma pean seda kordama.“ Seetõttu mainisin ma ka Queeni, sest neil kuttidel oli suva. Nad kirjutasid, mida iganes nad tahtsid kirjutada. Muusika ei saa olla ausam.“

Five Finger Death Punch - The Tragic Truth

https://youtu.be/nRAMLgLhPaM?si=7daU31NY064g6l08

Five Finger Death Punchi laivsõud on täis plahvatuslikku energiat ja üliintensiivsed – fännid saavad kahtlemata võimsa elamuse. Teel tulevikku kasutavad nad ka viimase sõna tehnoloogiaid, et luua veelgi kaasahaaravam atmosfäär.

„Sa tahad maagiat ja uskumatuid elamusi,“ rõhutab Zoltan. „Sa tahad, et laivsõu oleks oma hõimuga kokku saamise elamus, mis sul sokid jalast lööb. Sa tahad, et sa saaksid öelda: „Ma olin seal, kui see juhtus!““

Seda kõike saad sa kogeda ja öelda, kui võtad osa Five Finger Death Punchi Tallinna kontserdist Unibet Arenal 11. juunil 2024. 

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Five Finger Death Punch T 11.6.2024 19:30 Unibet Arena 69.90 - 79.90
Üritus Five Finger Death Punch
Kuupäev / Kell T 11.6.2024 19:30
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 69.90 - 79.90
Hinnainfo
Piletid:
• Early Bird 67,40 € VÄLJA MÜÜDUD!
• Late Bird 77,40 €
Kallim hind ei sisalda lisaväärtusi
• Istekoht 67,40 €
 
AJAKAVA:
18:00 Uksed
19:30 Programmi algus

LISAINFO:
Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud
Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet

Kõikide Unibet Arena toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1 €/ pilet.
(Teenustasust saadavat tulu kasutatakse külastajatele suunatud teenuste parandamiseks.)
 
Ratastoolikohad asuvad sektorite 102 ja 103 taga asuval alal.
Saatja pääseb üritusele tasuta, kuid seda ratastoolis külastajat abistaval eesmärgil. Ratastooli saatjale ei garanteerita istekohta publikualas. Ratastoolipileteid on võimalik osta Piletilevi administratsioonist  info@piletilevi.ee tel: 6 248 032
Sissepääs ratastooliga: Unibet Arena B1 pääslast

Restoranipileti hind sisaldab pääsu üritusele, istekohta 4-kohalises lauas ja buffet-õhtusööki 35 € vääringus. Kõik lauad restoranis on 4-kohalised ja kõigile piletiostjatele on tagatud võrdselt hea nähtavus lavale. Restoranipiletiga sissepääs majja B1 tähistusega pääslast, kus toimub registreerimine lauda. Pileti maksumus ei sisalda jooke; neid on võimalik igal külastajal oma soovi kohaselt täiendavalt kohapeal juurde osta. Menüü koosneb eel-, pea- ja magusroogade valikust. Valikuga on võimalik tutvuda unibetarena.ee kodulehel, antud ürituse infos.

Korraldaja koduleht: www.livenation.ee

Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Five Finger Death Punch
Kuupäev / Kell T 11.6.2024 19:30
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 69.90 - 79.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Osta pilet Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Tartu Lauluväljak
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti