logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour

L 1.6.2024 18:00
Helitehas
29.90 - 49.90
Sematary on mõistatuslik põrandaalune räppar, kes segab mängleva kergusega vastuolulisi muusikažanre, luues iga kord midagi täiesti erisugust. Ta on noorusest hoolimata jätnud muusikamaastikule märkimisväärse jälje ning 1. juunil 2024 astub ta oma “Haunted Mound Angels” turnee raames koos paljude teiste artistega üles Tallinnas, Helitehases.
 
Räpparinime Sematary taga peitub 23-aastane Zane Steckler, kelle tähelend on olnud kiire ja omapärane. Californiast Placeri maakonnast pärit Sematary alustas oma helidega mängimist 11-aastaselt, nokitsedes GarageBandis. Ise on ta öelnud, et 15-aastaselt kogetud Yung Leani laivsõu oli otsustav moment - just siis teadis ta, et soovib saada räppariks.
 
Sematary muusikast leiab väga eklektilisi mõjutusi, alates Chicago Drillist, Shoegaze'ist, Black Metalist kuni Horrorcore'ini. See kõik kokku loob helipildi, mida ei ole võimalik kategoriseerida. Tema muusikat on Spotifys ja Apple Musicus striimitud sadu miljoneid kordi, mis annab kahtlemata tunnistust, kui populaarse artistiga on tegu.
 
2019. aastal asutas Sematary sarnaselt mõtlevatest räpparitest ja artistidest kollektiivi Haunted Mound. Kõik nad jagavad tema kirge muusika vastu. Sematary on kui Haunted Moundi visionäärist tegevjuht, kureerides talente, luues kunstiteoseid ja jälgides kollektiivi muusikatootmist.
 
Sematary debüütmiksteip "Rainbow Bridge", mis ilmus 2019. aasta novembris, pani aluse Haunted Moundi visuaalsele esteetikale ja selle lood “Slaughter House” ja “Bunny Suit” kogusid miljoneid kuulamisil. Vaatamata sellele, et Sematary on püüdnud paljude plaadifirmade tähelepanu, on ta lükanud pakkumised tagasi, et säilitada oma loomingu üle kontroll ja olla iseseisev. Oktoobris 2021 kolis Sematary mahajäetud tapamajja, kuhu asutas stuudio ja mis on ühtlasi nii tema elukoht kui ka Haunted Moundi staap.
 
Omamoodi eraldatuses elamine on aidanud kaasa tema salapäraloorile - iga kord, kui ta endakujundatud brändikaupa müüki paneb, ostetakse need loetud minutitega ära. Fännid analüüsivad tema muusikavideote ja laulusõnade tähendusi, sellised videod koguvad Youtube’is sadu tuhandeid vaatamisi.
 
2022. aastal alustas Sematary edukat maailmaturneed, müües välja kontserte üle kogu maailma, Melbourne'ist Poolani. Hoog jätkus 2023. aastal, kui ilmus lugu "Butcher House", mis sisaldas koostööd Sickboyrariga, samuti tegi ta koostööd BLP Kosheriga singli "Huntin Wabbits" ja Chief Keefiga tulevase FTP Recordsi jaoks.
 
Hiljuti tuuritas Sematary koos $uicideboy$-ga Põhja-Ameerikas, esinedes kontserdipaikades, mis on tema karjääri jooksul ühed suurimad. Siiski jääb ta oma juurtele truuks, andes välja EP "King of the Graveyard" ja lindistades uuesti oma 2020. aasta EP "Warboy". Euroopa turnee “Haunted Mound Angels” on kavas sel aastal, kusjuures just Tallinn on turnee esimene peatuspaik.
 
Eestimaa fännid saavad müstilist Semataryt oma silmaga näha ja end tema muusikasse kaotada 1. juunil 2024 Tallinnas Helitehases. Üles astub palju teisigi muusikuid. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides.
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour L 1.6.2024 18:00 Helitehas 29.90 - 49.90
Üritus Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour
Kuupäev / Kell L 1.6.2024 18:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 29.90 - 49.90
Hinnainfo
Regular Bird 28.40 €
Late Bird 33.40 €
Kallim hind ei sisalda lisaväärtusi
 
VIP pilet 48.40 €*
 
*VIP-pileti ostjale on tagatud eraldi sissepääs koos eraldi garderoobi, rõdude, baaride ja WC-ga.
 
AJAKAVA:
18:00 uksed
 

NB! Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet.

Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud
 
Ratastooli- ja saatjapileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee. 

Korraldaja koduleht: www.livenation.ee
 
Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Helitehas
Madara 22A Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour
Kuupäev / Kell L 1.6.2024 18:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 29.90 - 49.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Osta pilet Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour Tartu Lauluväljak
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti