logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour

P 22.9.2024 19:00
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
49.90 - 174.90

 

Maailmakuulus Pink Floydi tribuutbänd Brit Floyd naaseb lavale oma seni kõige ambitsioonikama showga: P·U·L·S·E 2024. Erakordsest lavasõust saab osa ka Eesti publik, sest rohkem kui kolme tunni pikkune kontsert toimub 22. septembril 2024 Tallinnas, Alexela Kontserdimajas.

Brit Floydi esinemised on midagi enamat kui kontserdid – need on kaasahaaravad elamused, mis tabavad Pink Floydi legendaarse muusika ja live show’de olemust ja vaimu, andes originaalbändi elamust edasi unikaalsel ja erakordsel viisil. Sel korral lubavad nad, et nende show ületab kõik ootused. Etendusega P·U·L·S·E 2024 tehakse sügav kummardus Pink Floydi ajalukku läinud viimasele tuurile, “Division Bell”. See kaks ja pool tundi kestev ekstravagantne etendus sisaldab lummavat laser- ja valgussõud, fantastilist rõngasekraani ja teisi lavaefekte, mis panevad õhku ahmima.

Fännid saavad kuulda klassikalisi lugusid Pink Floydi suurepärasest albumikataloogist, sealhulgas hitte albumitelt "The Dark Side of the Moon", "The Wall", "Wish You Were Here", "Animals", "The Division Bell" ja "Meddle”. Kuulaja võetakse kaasa teekonnale läbi Pink Floydi paremiku, meenutades ansambli uskumatut mõju rokkmuusikale.

Bändi juhib hinnatud kitarrist-vokalist ja muusikaline juht Damian Darlington, kes on esinenud rohkem kui 2500 Pink Floydiga seotud kontserdil. See tähendab, et Darlington suudab edasi anda tõeliselt autentset Pink Floydi energiat. “Kuigi ma olen mänginud Pink Floydi muusikat üle 30 aasta, imestavad inimesed kuuldes, et ma jätkuvalt nende muusikat ka kuulan,” muigas Darlington sel aastal antud intervjuus, tähistades 50 aasta möödumist ikoonilise “Dark Side of the Moon” ilmumisest. “Ja ma väga naudin nende muusikat!”

Darlingtoni kõrval on laval paljud teised andekad muusikud nagu Ian Cattell, Edo Scordo ja Kanada superstaarisaate võitja Eva Avila, kes kõik annavad oma panuse, et luua tõeliselt kõrgetasemeline muusikaelamus.

Brit Floydi teekond alates nende loomisest Liverpoolis 2011. aastal on olnud midagi erakordset. Nad on andnud üle 1000 etenduse üle kogu maailma, raputades lummatud publikut sellistes maailmatuntud kohtades nagu Londoni Royal Albert Hall, Red Rocksi amfiteater Denveris, ajalooline Kreeka teater Los Angeleses ja NYC Radio City Music Hall. “Pink Floyd on üks tolle ajastu bändidest, mis jätkuvalt kõnetab inimesi,” ütles Darlington. “Nende laulusõnad on jätkuvalt relevantsed, nende muusika lihtsalt tundub ajatu. See kõnetab erinevaid põlvkondi ja pidevalt leiavad uued fännid nende muusika juurde tee.”

Pink Floydi tribuutbändi Brit Floydi P·U·L·S·E 2024 kontsert toimub Tallinnas, Alexela kontserdimajas 22. septembril 2024. 

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour P 22.9.2024 19:00 Alexela Kontserdimaja, Tallinn 49.90 - 174.90
Üritus Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour
Kuupäev / Kell P 22.9.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Hind 49.90 - 174.90
Hinnainfo
*VIP Meet and Greet Soundcheck Experience piletid 172.4 € müügil ainult internetipoes (rida 1 kohad 13-22; rida 9).

Brit Floydi VIP Meet and Greet heliproov

Kontserdipäeval kell 16:30 antakse igale toimumispaika saabujale Brit Floydi spetsiaalne kaelapaelaga turneepääse „VIP Meet and Greet Soundcheck Experience” ning erakordne võimalus uurida kõiki kontserdil müüdavaid kaupu ja vestelda enne sõu algust seda korraldavate inimestega. Seejärel kutsub Brit Floydi turneemänedžer VIP-külalised saali, kus toimub privaatne heliproov. Brit Floydi muusikud esitavad VIP-publikule boonusena kaks klassikalist Pink Floydi lugu, mida õhtusel kontserdil ei mängita, ning tulevad seejärel lavalt alla rahvaga kohtuma. Muusikud vestlevad hea meelega VIPidega, annavad autogramme ja lasevad end pildistada. Brit Floydi fännid saavad kindlasti meeldejääva ja väga isikliku elamuse!

18:00 Avatakse Kontserdimaja uksed ja kohvikud
19:00 Algab kontsert. Vaheaeg 30 minutit
Hilinejaid saali ei lubata! Vabandame!
22:10 Ürituse lõpp


ÜRITUSTE LISAINFO
• Vanusepiirang 3+, soovituslik 6+
• Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, ka sülelapsel.
• Hilinejaid saali ei lubata!
• Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud
• Ratastoolis külastaja piletitellimus saata: info@piletilevi.ee
• I rõdu 1. ja 2. rea ning II rõdu 1. rea kohad on piiratud nähtavusega. Serval paikneb ohutuspiire
• Tellige kohvilaud ette: https://kontserdimaja.ee/telli-ette/
• Ostes pileti, kohustun täitma toimumiskoha sisekorra eeskirju. Tutvu nendega siit.

Kõikide Alexela Kontserdimajas toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1.00€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.

Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.

Toimumiskoht
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Estonia pst. 9 Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour
Kuupäev / Kell P 22.9.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Hind 49.90 - 174.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti