logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour

L 12.10.2024 20:00
Unibet Arena

Legendaarne Hollandi sümfooniline metalbänd Within Temptation alustab oktoobris 2024 oma „Bleed Out 2024“ turneed ning selle raames jõuab oma pika karjääri jooksul esimest korda ka Tallinnasse. Vägev kontsert toimub 12. oktoobril Unibet Arena Blackboxis.

Vähesed bändid saavad uhkeldada nii hiilgava karjääriga nagu Within Temptation. Bändi asutasid 1996. aastal laulja Sharon den Adel ja kitarrist Robert Westerholt. Hollandis legendistaatusesse tõusnud metalimuusikud on end julgelt rockiajaloo annaalidesse kirjutanud, kuna nende albumid on terviklikud ja näitavad muusikute pühendumust oma loomingulisele visioonile. Nende diskograafia hulka kuulub kaheksa muusikaajalugu muutnud albumit. Enam kui nelja miljoni müüdud plaadiga on nad kindlalt tõestanud kui üks maailma edukamaid heavy rock ansambleid.

Within Temptationi kaheksas stuudioalbum „Bleed Out“ ilmus möödunud aastal. Nüüd alustavad nad albumit toetavat tuuri läbi Euroopa ja Suurbritannia, tehes peatuse ka Tallinnas. „Bleed Outi“ lugu peegeldab hullumeelset aega milles me elame.

"Alustasime kirjutamist talvel enne pandeemiat," räägib Sharon albumi "Bleed Out" kirjutamisprotsesist. "Olime minemas Worlds Collide'i tuurile koos Evanescence'iga, kuid meie eelmise albumi väljaandmisest oli juba omajagu aega möödas ja nii mõtlesime, et oleks hea, kui oleks ka paar uut lugu."

Saatusel ja maailmakriisil olid teised plaanid, kuigi paar on kiire rõhutama, et "Bleed Out" ei ole pandeemiaplaat. Pigem tõukas sündmuste kokkulangevus hoopis ise väljaantud singlite perioodile, mis andis Within Temptationile võimaluse hoida fännidega sidet ajal, kui seda kõige rohkem vajati. Samuti andis see neile võimaluse reageerida maailma sündmustele kiiresti – ilma albumi väljaandmise jääliustiku liikumise protsessile sarnaneva tempota.

"See tähendas, et me võisime kirjutada midagi sel hetkel, kui mingi sündmus juhtus, ja anda see välja lühikese aja jooksul, mitte kahe aasta pärast albumina," ütleb ta. "See on väga tore võimalus ja mulle meeldib see väga."

"Ja ma arvan, et see, et sa suudad asju kiiresti välja anda, tähendab, et sa ei ole asju kommenteerides poolteist aastat ajast maas,“ lisab Robert.

Alates Ukraina sõja algusest on Within Temptation nihutanud oma fookust ühiskondlikel teemadel kirjutamiselt Ukraina sõja käsitlemisele, Iraanis vabaduse eest võitlevate naiste raskele olukorrale ja naise valimisõigusega seotud keerulistele küsimustele. Kogu kirjutamisprotsessi vältel on "Bleed Out" näidanud, et bänd läheneb muusikale rusikad püsti. Tähelepanelikumad vaatlejad märgivad, et see pole album, mis ei karda purustada ka kõlareid. „Bleed Out“ on nii ülevoolavalt raske kui ka poliitiliselt sügavamõtteline. Within Temptation on bänd, kes võitleb headuse poolel ja nad teevad seda omamoodi.

Within Temptationi muusikaline odüsseia tõotab lummata kogu Euroopa metalipublikut. Pane end selleks emotsionaalseks reisiks valmis, sest Within Temptation asub „Bleed Out 2024 Tour“ raames lavale Tallinnas 12. oktoobril 2024, Unibet Arena Blackboxis.

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour L 12.10.2024 20:00 Unibet Arena 59.90
Üritus Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour
Kuupäev / Kell L 12.10.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 59.90
Hinnainfo
Kiireimatele seisupilet 57,40 €
Edasi 67,40 €
 
AJAKAVA:
18:00 Uksed
20:00 Programmi algus

LISAINFO:
Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud
Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet

Kõikide Unibet Arena toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1 €/ pilet.
(Teenustasust saadavat tulu kasutatakse külastajatele suunatud teenuste parandamiseks.)
 
Ratastoolikohad.
Saatja pääseb üritusele tasuta, kuid seda ratastoolis külastajat abistaval eesmärgil. Ratastooli saatjale ei garanteerita istekohta publikualas. Ratastoolipileteid on võimalik osta Piletilevi administratsioonist  info@piletilevi.ee tel: 6 248 032
Sissepääs ratastooliga: Unibet Arena B1 pääslast

Korraldaja koduleht: www.livenation.ee

Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour
Kuupäev / Kell L 12.10.2024 20:00
Toimumiskoht Unibet Arena
Hind 59.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti