Klinkberg Venue on eriline sündmuste korraldamise paik Maarjamäe lossi aias (Pirita tee 56). Kaspervik aga armas restoran Käsmu mererannas, kus igapäevaselt toimetavad peakokad Mihkel Kalbus ja Vahur Kreitsman.
Ühendame endi jõud ja oskused ainult selleks üheks unikaalseks õhtuks, et luua midagi erakordset ja meeldejäävat! Pakume Teile hõrgutavat kolmekäigulist õhtusööki, olles mõelnud ka taimetoidueelistajate peale. Muusikalise elamuse eest hoolitsevad Teele Viira ja Raul Ojamaa ning Liis Mäesalu ja Tarvo Valm.
Uksed avatud 18.00
Õhtusöögi algus 19.00
Muusikaline programm kuni 22.00
Klinkberg pop-up restoran avatud kuni 23.00
Kohapeal ka baar
Õhtusöögi maksumus 69 eurot (sisaldab kolmekäigulist gurmeeõhtusööki, sobivat joogivalikut toidu kõrvale, muusikalist programmi ja valitud kohta lauas).
Kõigi osalejate vahel läheb loosi Käsmu Kaunite Kontsertide pilet kahele koos õhtusöögiga restoranis Kaspervik.
Lisainfo: info@klinkberg.eu või tel. 58107421 (tööpäevadel 9.00-17.00).
Kohtumiseni "Sõprade õhtusöögil" 14. veebruaril!
MENÜÜ variant 1
EELROOG
Kasperviku külmsuitsu lõhefilee/rukkileiva `cheesecake`/kurgi-kadakamarja tarrend/tilli emulsioon
Chardonnay, Andrew`s Estate, South Eastern Australia 2017
PEAROOG
Männivõrse glasuuris pardifilee/krõbe pardiliha `pulgakomm`/maapirni kreem/portveini-viigimarja salat/Pinot Noir-sidrunitüümiani demi glaze kaste
Pinot Noir, Cabert, Friuli, Itaalia, 2013 pearoa kõrvale
DESSERT
Astelpaju-valge šokolaadi kook/krõbe pistaatsia/kirevilja lumi
Menüü variant 2 (taimetoit)
EELROOG
Peedi varitatsioonid/mädarõika pärlid/krõbedad seemned/vetika vinaigrette
Chardonnay, Andrew`s Estate, South Eastern Australia 2017
PEAROOG
BBQ tofu/ grillitud juurpetersell/vürtsikas idu-tatra salat/suitsune paprikamoos
Pinot Noir, Cabert, Friuli, Itaalia, 2013 pearoa kõrvale
DESSERT
Astelpaju-valge šokolaadi kook/krõbe pistaatsia/kirevilja lumi