logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024

R 19.7.2024 19:00
Noblessneri Valukoda, Tallinn
11.50 - 79.90
Legendaarne Poola ekstreem-metal-bänd Behemoth vallandab Tallinnas oma põrguliku jõu 19. juulil 2024 Noblessneri valukojas, kui jõuab Eestimaale oma 2024. aasta tuuriga ”O Father O Satan O Svmmer”. Erikülalisena astub üles ikooniline USA thrash-metal bänd Testament.
 
Behemoth ja Testament lubavad oma fännidele Tallinnas unustamatut ööd täis pimeduse kaost. Seljad panevad kokku kaks võimast bändi, mille üheskoos kogemine saab olema harukordselt intensiivne elamus.
 
1991. aastal Gdańskis loodud Behemothi peetakse Poola ekstreem-metal underground-skeene teedrajavaks jõuks. Bändi veavad Adam “Nergal” Darski (kitarr ja vokaal), Inferno (trummid) ja Orion (bass, taustavokaal). Nende muusika on aastate jooksul arenenud traditsioonilisest black metalist unikaalseks seguks death metalist ja okultsetest teemadest. Nende stiil on originaalne ja iseloomulik ning paistab metalimaailmas silma.
 
Oma 31-aastase karjääri jooksul on need Poola metal-pioneerid eesotsas Nergaliga tõusnud kõrgemale kui vaid tavaline black metal bänd - neist on saanud mässu ja individuaalsuse sümbol. Oma skandaalse tegutsemisaja jooksul on nad korduvalt põhjustanud meelehärmi peavoolumeediale ja ka Poola katoliku kirikule. Nergali üle toimus isegi kohtuprotsess piibli puruks rebimise tõttu ja teda süüdistati jumalateotuses. See protsess ei tõstnud esile mitte ainult ühiskondlikku silmakirjalikkust, vaid tugevdas ka Nergali seisukohta vankumatult oma tõekspidamiste eest seista.
 
Behemothi muusika on aga saanud kriitikutelt ja fännidelt palju kiita. 2010. aastal pälvis Behemothi album "Evangelion" Roku Heavy Metal auhinnagalal maineka aasta Heavy Metal albumi tiitliga. Lisaks anti nende albumile "The Satanist" 2014. aastal Metal Hammer Golden Gods Awardsil aasta albumi tiitel.
 
Ülemaailmselt tunnustatud Behemoth on kindlalt juurdunud oma underground-põhimõtetesse ja nad keelduvad kompromissidest. Nende 2022. aastal ilmunud 12. stuudioalbum “Opvs Contra Natvram” kinnitab rokkarite püsivat elujõudu ja tõestab, kui kaugele on nad muusikutena arenenud.
 
“Albumi pealkiri tähendab vastuvoolu ujumist,” selgitab Nergal. “See on nende väärtuste, moraalide ja eetika negatiiv, mille vastu ma seisan. Mul on olnud tõsiselt raske hakkama saada popkultuuri destruktiivsete tendentsidega - tühistamiskultuur, sotsiaalmeedia, ja tööriistad, mis on väga ohtlikud relvad inimeste käes, kel puudub tegelikult kompetents teistele inimestele hinnanguid anda. See [album] on minu viis näidata sellele kõigele keskmist sõrme!”
 
Behemothiga ühineb Tallinnas legendaarne USA thrash metal bänd Testament. Nende uusim album näitab, kuidas muusikud on oma thrash metali juured säilitanud, kuid põiminud muusikasse värskeid progressiivseid elemente. Petersoni ja Skolnicki keerukas kitarritöö, uued vokaalstiilid ja silmapaistev bassimäng kingivad fännidele tõeliselt raputava kontserdikogemuse. Testament on Tallinnas varem käinud vaid korra, nii et nende naasmine on metalifännidele haruldane maiuspala.
 
On erakordne võimalus saada osa Behemothi ja Testamenti vägevast kontserdist 19. juulil 2024 Tallinnas, Noblessneri valukojas. 
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024 R 19.7.2024 19:00 Noblessneri Valukoda, Tallinn 11.50 - 79.90
Üritus Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024
Kuupäev / Kell R 19.7.2024 19:00
Toimumiskoht Noblessneri Valukoda, Tallinn
Hind 11.50 - 79.90
Hinnainfo
Pilet 78.40 €
 
AJAKAVA:
19:00 uksed
 

NB! Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet.

Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud

 
Ratastooli- ja saatjapileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee. 

Korraldaja koduleht: www.livenation.ee
 
Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Noblessneri Valukoda, Tallinn
Peetri 10 Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024
Kuupäev / Kell R 19.7.2024 19:00
Toimumiskoht Noblessneri Valukoda, Tallinn
Hind 11.50 - 79.90
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti