logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Sting - 2024

E 10.6.2024 18:00
Tartu Lauluväljak

Legendaarne helilooja ja laulja Sting jõuab Eestisse ning annab 10. juunil 2024 kontserdi Tartu lauluväljakul. Laulja on oma maailmaturnee „My Songs“ raames juba astunud publiku ette Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Austraalias, nüüd on käes eestimaalaste kord taas maagiast osa saada. Kontsert on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist.

72-aastane helilooja, laulja, näitleja, autor ja aktivist Sting sündis Inglismaal Newcastle’is. Koos Stewart Copelandi ja Andy Summersiga rajasid nad 1977. aastal ansambli The Police ning tõusid kiiresti muusikataevasse. The Police’i on tunnustatud kuue Grammy ja kahe Brit auhinnaga, mis on kindlustas neile aastal 2003 koha The Rock and Roll kuulsuste saalis.

Stingi pika karjääri saladus on lihtne, ütles Sting intervjuus selle aasta mais. „Ma olen uudishimulik! Ma olen muusika enda suhtes uudishimulik. Ma olen jätkuvalt muusika õpilane. Ma harjutan iga päev. Ma õpin,“ märkis ta. „See on imeline müsteerium – see muusika mõistatus – aga ma olen valmis õppima. Nii et kui see on põhjus, miks ma kümne küünega kinni hoian, siis on see piisavalt hea põhjus.“

Sting on üks maailma kõige erilisemaid sooloartiste, kelle kontol on 11 Grammyt, kaks Brit auhinda, Kuldne Gloobus, neli Oscari- ja üks Tony-nominatsioon. Kokku on ta müünud pöörased 100 miljonit albumit, kui arvestada tema loomingut nii The Police’i kui ka soolokarjääri ajal. Lisaks on ta üles astunud mitmetes filmides ning Sting on ka kahe raamatu autor, millest üks, „Broken Music“, jõudis The New York Timesi bestselleri staatusesse.

Muusiku jaoks on alati olnud hingelähedane töö inimõigusorganisatsioonide, näiteks Amnesty Internationali või Live Aidiga. Koos oma abikaasa Trudie Styleriga asutasid nad 1989. aastal vihmametsade päästmisele pühendatud fondi, mille eesmärgiks on ka kaitsta põliselanikke, kes metsades elavad. Koos on nad korraldanud 19 heategevuskontserti, et koguda raha ja tõsta teadlikkust maailma ohustatud paikadest. Fond on oma algatamisest saadik haaret laiendanud ning nüüd töötatakse juba rohkem kui 20 riigis üle kolme kontinendi.

2019. aastal andis Sting välja albumi „My Songs“, kuhu ta kogus kokku kõigi oma tuntumate hittide tänapäevased arranžeeringud. Sellele järgnes maailmatuur ning samanimeline Las Vegase püsishow. Stingi viimane album „The Bridge“ aga näitab, kui andeka ja mitmekülgse autoriga tegelikult tegemist on. Plaadil saavad kokku tema karjääri erinevad ajastud ja stiilid, mille muusik mängleva kergusega üheks tervikuks kokku seob.

Stingi „My Songs“ toob publikuni kõik muusiku armastatud hitid, sealhulgas ka The Police’i ajastusse jäävad palad. Prestiižses Londoni Palladiumis andis Sting kuus kontserti, mille kohta The Timesil oli öelda vaid üht – tegemist on meistriklassiga. „Vaieldamatult on Sting kullatud repertuaariga oskuslik esineja,“ kiitsid kriitikud.

Kontserdil kuuleme ajatuid hitte, sealhulgas klassikuid nagu „Fields of Gold“, „Roxanne“, „Every Breath You Take“, „Message in a Bottle“ ja suurt hulka teisi armastatud lugusid. The Telegraph kirjeldas kontserti haruldase maiuspalana ning nimetas Stingi ennast võrreldamatuks popialkeemikuks.

Kontsertturneel saadab Stingi vägev rockansambel ning õhtust saab kahtlemata unustamatu muusikaelamus kõigile, kes on Stingi loomingut erinevatel ajaperioodidel austanud.

Sting esineb oma „My Songs“ kontserdiga Tartu Lauluväljakul 10. juunil 2024. Piletid on Live Nationi klubiliikmetele saadaval 8. novembrist hommikul kell 10, avalik müük algab 10. novembril kell 10 Piletilevi veebilehel ja müügipunktides.

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht  
Sting - 2024 E 10.6.2024 18:00 Tartu Lauluväljak
Üritus Sting - 2024
Kuupäev / Kell E 10.6.2024 18:00
Toimumiskoht Tartu Lauluväljak
Hinnainfo
Piletid on Live Nationi klubiliikmetele saadaval 8. novembrist hommikul kell 10, avalik müük algab 10. novembril kell 10 Piletilevi veebilehel ja müügipunktides.
 
Tavapilet 79 € VÄLJA MÜÜDUD!
Tavapilet 99€ VÄLJA MÜÜDUD!
 
AJAKAVA:
18:00 väravad
 

NB! Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet.

Vanusepiirang 3 a. Soovitatav vanus 6+ a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud

 
Ratastooli- ja saatjapileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee. 

Korraldaja koduleht: www.livenation.ee
 
Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Tartu Lauluväljak
Laulupeo pst 25 Tartu Lõuna-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus Sting - 2024
Kuupäev / Kell E 10.6.2024 18:00
Toimumiskoht Tartu Lauluväljak
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Dizzee Rascal - Don't Take It Personal Tour Helitehas
Osta pilet Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour Helitehas
Osta pilet Five Finger Death Punch PopulaarnePopulaarneFive Finger Death Punch Unibet Arena
Osta pilet Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Live 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti